Forsidefruer18. februar 2021

Drama i "Forsidefruer": Sommerhustur går helt galt

Uvenskab og drama overtager hurtigt en ellers hyggelig sommerhustur
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er sjældent kedeligt, når de seks ”Forsidefruer”-hovedpersoner er samlet. Ofte ender flere af fruerne i vilde diskussioner og drama.

Og det gør sig således også gældende i det nyeste afsnit af det populære TV3-program, hvor de fire fruer Tina Lund, Jackie Navarro, Janni Ree og Amalie Szigethy er taget en tur i sommerhus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nye_forsidefruer_-_janni_ree_forslag.jpg
 (Foto: NENT Group)

Foto: NENT Group

Jackie Navarro og springrytteren Tina Lund ankommer til sommerhuset som de første. Og derfor har de således også førsteret til at vælge værelser og sengepladser.

Det mener de i hvert fald selv:

- Sådan er det, når man kommer for sent, lyder det fra Jackie Navarro, da ”Forsidefruer”-kollegaen Amalie Szigethy proklamerer, at hun pga. hormoner bliver irriteret over sengesituationen.

- Jamen, Amalie hun vælger at blive sur og så går hun på afstand, sætter sig ud, hvorimod nu er vi lige ankommet, vi skal have det sjovt og hyggeligt – og så må vi jo tale om det, lyder det fra Jackie, der desuden mener, at Janni og Amalie overreagerer.

Men den snart 51-årige Janni Ree og forsidekollegaen Amalie Szigethy, 29, er således langt fra enige i, at sovepladserne i sommerhuset nu er fordelt.

Janni Ree er bange for at sove alene i det lille, tilstødende anneks, der hører til sommerhuset. Og Amalie, der er højgravid, har brug for meget plads og et toilet.

Diskussionerne fortsætter – og stemningen bliver ikke bedre, før én af fruerne må give sig.

Se klippet, hvor fruerne diskuterer om sengepladserne på deres sommerhustur, nedenfor:

Du kan se det nyeste afsnit af ”Forsidefruer” på Viaplay allerede nu og på TV3 i aften klokken 20.00.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold