Forsidefruer7. september 2020

Derfor sked Karsten Ree i Jannis brækspand

Hjemme hos Janni og Karsten Ree er de utroligt latrinære
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som ægtefolk de dele - det må man sige, gælder for Karsten og Janni Ree.

I TV 2 Østjyllands serie "Stalker" afslører den 75-årige rigmand og hans 50-årige forsidefrue, at de taler utroligt meget om deres toiletvaner.

I afsnittet fortæller Jannis datter Nathalie, at hun engang skulle drikke eftermiddagskaffe hos Ree-parret, og her stod der en spand med lort uden for døren.

- De bliver glade af afføring, konkluderer datteren Nathalie i interviewet.

Karsten Ree forklarer, hvorfor der stod en spand med lort uden for deres dør:

- Når du har været gennem et operationsforløb, som jeg har været, så kan du godt have så ondt, at du ikke kan sidde på et toilet. Det, jeg kan huske, der skete der, det var, at jeg ikke lavede i meget lang tid, og så tænkte jeg: "Det kan jeg slet ikke styre, det her". Jeg kunne kun komme af med det, når jeg stod op, fortæller han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_og_karsten_ree_sl_23_d8l9332.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Karsten og Janni Ree blev gift i 2015. Foto: Søren Lamberth

- Så den spand, jeg plejer at have stående, så Janni kan brække sig, når hun har drukket for meget... Det var en plastikpose, jeg gjorde det i, i spanden, forklarer han og tilføjer, at han efterfølgende stillede spanden udenfor.

Parret indrømmer i "Stalker", at de er storforbrugere af afføringsmidlet Magnesia og i det hele taler meget om deres toiletvaner:

- De ting, der er naturlige for mennesker... Hvorfor skulle vi lægge skjul på det? Livet er jo ondt og hårdt på mange måder, lyder det fra Karsten Ree.

Du kan se hele afsnittet af "Stalker" herunder:

Sponsoreret indhold