Derfor er Tina Lund så lidt med i "Forsidefruer"

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Foto: TV3

I aften løber det fjerde afsnit af denne sæsons "Forsidefruer" over skærmen, og fans af programmet har sikkert opdaget, at Tina Lund indtil videre slet ikke har været på skærmen i denne sæson.

Det bliver dog ændret i aften, når hun får besøg af Janni og Karsten i Dubai. 

Men hvorfor er Tina overhovedet med i "Forsidefruer", når seerne ser så lidt til hende? 

Det har TV3 en meget god forklaring på.

- Vi finder Tina og hendes liv meget fascinerende, og det har været et stort ønske at have hende med i denne sæson af "Forsidefruer". Tina er dog en travl karrierekvinde, som både bor og arbejder fast i Dubai. Derfor har der været optagedage, som hun ikke har deltaget i, hvilket gør, at hun ikke er med i alle afsnit, som nogle af de andre forsidefruer er, fortæller TV3 til SE og HØR. 

I aften får seerne altså endnu en gang lov til at se Tina Lund i "Forsidefruer". Her skal hun blandt andet ud og dykke med Janni, ligesom hun også viser staldene, hvor hun rider og arbejder, frem. 

Samtidig fortæller hun om livet i Dubai.

Det kan du høre mere om i videoen herunder 

Artiklen fortsætter efter videoen

Mor og far er kærester igen

SE og HØR besøgte tidligere i år Tina Lund i Dubai, og her fortalte hun, at hendes forældre havde fundet sammen igen.

Ridedarlingens far Flemming Lund forelskede sig i den dengang 28-årige Sonja, og i januar 2011 blev det meldt ud, at han skulle skilles fra Tinas mor May-Britt. Nu er de så sammen igen.

– Min mor og far er sammen igen, og det er så dejligt. Det er altid rart, når éns forældre har det godt, fortalte springrytteren og fortsatte:

– De har været igennem lidt af hvert. Både min søster og jeg har to børn, og jeg tror, at de fandt ud af, at de kan dele det hele sammen på en anden måde – det var ligesom det, der gav mere glæde end alt muligt andet.
 
Du kan se billeder fra Tina Lund og Allan Nielsens bryllup i galleriet herunder

Allan Nielsen og Tina Lunds bryllup

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close