Forsidefruer16. september 2017

Datteren skal starte i vuggestue: Amalie tror det bliver svært

Amalie Szigethys lille datter skal snart starte i vuggestue, og det er Amalie bange for bliver hårdt. Både for hende selv, men også for datteren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie6.jpg
 Foto: TV3

Amalie Szigethy kommer snart til at få mere tid til sig selv i hverdagen.

Hendes 14 måneder gamle datter Josephine skal nemlig snart starte i vuggestue, og så er det altså slut med, at går rundt derhjemme og passe datteren. Det skriver Realityportalen.dk.

Men Amalie er ikke helt sikker på, at det bliver nemt. Hverken for hende selv eller for Josephine.

– Vi har ikke fået en endelig dato endnu, men hun starter inden jul. Det bliver virkelig spændende, men også meget mærkeligt og svært for os begge, for vi har jo været vant til at gå herhjemme sammen. Jeg kommer også til at miste kontrollen lidt, hvilket jeg ikke er vild med, og jeg går også og frygter, hvis nogen af pædagogerne måske hader mig og derfor gør Josephine fortræd, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.

Amalie fortæller dog også til Realityportalen.dk, at datteren bare bliver hevet ud af vuggestuen igen, hvis hun ikke kan lide at være der.

Men måske er det meget godt for Amalie, at datteren nu skal til at i daginstitution. Tidligere i år fortalte Amalie, at hun godt kunne blive lidt stresset til tider, når hun var alene med datteren.

- Jeg elsker at være mor, men hold da op, Josephine hun skal bare sige et pip og så begynder stressen inden i mig at fare op, skrev Amalie i januar på sin blog.

Det var specielt, når mor og datter var på vej ud ad døren, at stressen bankede på.

- DET ER ALTID ET RENT CIRKUS hjemme hos os, og det ender altid med at når jeg har lagt Josephine ude i barnevognen og jeg så lige har ET minut til mig selv, ( ET MINUT ) til lige at få jakke på osv- så snubler jeg over mig selv, og nååååh ja, hvis jeg er rigtig heldig banker jeg hovedet ind i trappen eller slår mig selv i min stressede situation jeg befinder mig i, skrev Amalie.

Amalie Szigethy er lige nu aktuel i "Forsidefruer", der bliver sendt hver torsdag klokken 21.00 på TV3. Her får man dog ikke lov til at se særligt meget af datteren Josephine.

Skulle Josephine dog have lyst til at være på TV, når hun bliver ældre, så kan det godt være, at hun lige får en kærlig snak med fra sin mor.

Amalie har nemlig tidligere sagt, at hvis Josephine, når hun bliver 18 år, gerne vil være med i et realityprogram, så vil hun tage en snak med hende om nogle af de dårlige ting, der også følger med.

Du kan se masser af billeder af Amalie Szigethy i galleriet herunder

Skønne Amalie Szigethy

Sponsoreret indhold