Amalie Szigethy gravid og lykkelig: Viser numsen frem

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I begyndelsen af måneden kunne den 28-årige tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Amalie Szigethy afsløre, at hun venter barn nummer to.

Og det var en tydelig lykkelige Amalie, der delte den glædelige nyhed med sine mere end 236.000 følgere på Instagram, hvor hun om livet i maven skrev:

- Du skal altid vide, lille dig, at du var ønsket, længtes efter, bedt om og vil for evigt blive elsket, skriver hun til sit billede.

Og der er ingen tvivl om, at alt stadig er lykken for den garvede tv-personlighed.

I hvert deler hun et billede af sig selv (og særligt sin numse!), hvor hun reflekterer over sit liv det sidste års tid:

- Om cirka 2 måneder er det her billede 1 år gammelt. Nu sidder jeg i dag og er gravid og venter mit 2 barn. Jeg havde en drøm at det skulle ske inden 2021 men om jeg havde nogen forstilling om min drøm gik i opfyldelse- nej. Men glad og lykkelig er jeg! Nå ja, så minder det her billedet mig også om at jeg meget hurtig skal tilbage i form igen, og KAN komme tilbage i form. Tak for minder og tak for hvad livet bringer, skriver Amalie Szigethy i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet …

Selv om Amalie er både glad og lykkelig, er hun altså også ramt af en del gener.

Kort efter offentliggørelsen af sin graviditet afslørede hun nemlig, at hun døjer med at del kvalme og har haft det decideret forfærdeligt.

Faren til guldklumpen i maven er endnu ikke offentliggjort. På det seneste har Amalies ekskæreste Mikkel Skelskov, som også er far til datteren Josephine, optrådt adskillige gange på hendes Instagram – blandt andet på ferie- og kyssebilleder.

Samtidig har Amalie dog i programmet ”Forsidefruer” tidligere givet udtryk for, at hun ikke ville afvise at bruge en donor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close