Forsidefruer 28. februar

Amalie Szigethy afslører: Har smidt over 25 kg efter graviditet

Forsidefruen har smidt over 25 kg efter sin anden graviditet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som alenemor til to er der nok ikke meget tid til at se efter sig selv, men på sin Instagram afslører 30-årige Amalie Szigethy en imponerende præstation: Hun har tabt over 25 kg, efter hun i november 2020 fødte datteren Hannah

- Hvordan har du tabt dig så meget efter din graviditet? Hvad gjorde du med Josephine, og hvad med Hannah? Hvor meget vejede du, da du var gravid? Hvad har du gjort for dit vægttab? Hvad vejer du nu?

Det er bare nogle af de mange spørgsmål, som forsidefruen afslører, at hun dagligt bliver bombarderet med af sine over 250.000 Instagram-følgere. 

Artiklen fortsætter under billedet

- Det hele handler om kost og balance. Helle har hjulpet mig med over 25 kilo, og det har været det hele værd, afslører hun på sin Instagram og henviser til kostvejlederen Helle K. Toft, der har hjulpet realitystjernen med at tabe sig efter begge graviditeter. 

På Instagram deler hun en lang rækker billeder, der viser hendes vægttabsforløb. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Hanne Juul

Amalie Szigethy bliver bombarderet med spørgsmål om, hvordan hun som alenemor har tabt sig efter to graviditeter. Foto: Hanne Juul

Her ser man datteren Hannah blive større og større, mens kiloene rasler af Amalie. 

- Som I kan se på billederne, er der forskel for hvert billede i forhold til min vægt, men lille Hannah bliver større, og det betyder at der bliver gjort et eller andet rigtig, skriver hun. 

Sponsoreret indhold