Amalie overvejer et donorbarn

Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy.

Foto: TV3

Amalie Szigethy er klar til at få et barn mere, og nu overvejer hun at bruge donorsæd for at få sin drøm til at gå i opfyldelse. 

Det afslører hun i aftenens afsnit af "Forsidefruer". 

- Enlige mødre har det allernemmest. For der er ikke nogen at skændes med, siger Amalie i aftenens afsnit.

- Det der med at være alene om et barn, det er meget nemmere, tilføjer hun. 

Se klippet herunder, hvor hun læser om at få et barn ved hjælp af en donor. 

Artiklen fortsætter efter klippet

Amalie har også allerede gjort sig overvejelser om, hvilken slags fyr, der skal være donor til hendes kommende barn, hvis hun altså beslutter sig for, at det er det, hun vil. 

- Hvis det er jeg gerne vil have et donorbarn, så vil jeg gerne have en donor, der ligner mig, siger Amalie. 

Fyren, der skal levere sæd til Amalies barn, skal helst også være ung, omkring 185 høj og så skal han komme fra en god familie. 

Se klippet herunder, hvor Amalie fortæller om sin drømmedonor

Artiklen fortsætter efter klippet

Allerede i sidste uges afsnit af "Forsidefruer", fortalte Amalie om, hvordan hun gerne vil have en baby

- Jeg vil supergerne have et barn. Altså jeg er så skruk. Bare følelsen af at mærke et andet liv inde i maven. Jeg elskede at være gravid. Jeg vil så gerne være gravid, fortalte Amalie.

Amalies første graviditet kunne man følge i programmet "Amalies Baby", men vi skal nok ikke forvente, at hendes næste graviditet får samme mediedækning.

- Hvis jeg vidste hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave Amalies Baby, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg hvad folk mener som er forældre når de siger, at ”dem som ikke har børn ved ikke hvad det er, eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme. Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar lige når man får sit barn op i armene, skrev Amalie på sin blog et par måneder efter fødslen.

Selve fødslen, hvor Amalie fik kejsersnit, kunne man også på TV. Kameraholdet fik nemlig lov til at følge Amalie hele vejen igennem.

Se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Skønne Amalie Szigethy

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close