Amalie overvejer at droppe "Forsidefruer"

Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy.

Foto: All Over Press)

Amalie Szigethy er måske på vej til at forlade "Forsidefruer". 

Det fortæller hun i et interview med Realityportalen.dk.

Den unge realitystjerne har ellers været med i tre sæsoner af det populære TV3-program, men det kan altså være ved at være slut for hendes deltagelse. 

Hun begrunder det med, at hun ikke føler, at hun bliver behandlet ordentligt af produktionen.

– Jeg kan desværre ikke længere svare ja, som jeg plejer, når du spørger mig, om jeg er glad for at være med i programmet. Jeg vil sige det sådan, at når man arbejder sammen på en tv-station, så er det vigtigt, at man samarbejder, snakker pænt til hinanden og behandler hinanden godt. Derudover også at man imødekommer hinanden i forhold til de ideer, man har. Det er vigtigt for mig. Og der må jeg desværre sige, at jeg har følt meget modgang i denne sæson, forklarer Amalie til Realityportalen.dk.

Selvom Amalie flere gange har været i konflikt med de andre forsidefruer, så er det dog ikke dem, der er grunden til, at hun vil forlade programmet.

Realitystjernen har blandt andet været i en større konflikt med Sarah Louise i programmets første sæson. 

I første sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer"

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel". 

Siden er de to piger dog kommet bedre ud af det med hinanden. 

Bramfri og åben

Amalie har i "Forsidefruer" altid været både bramfri og åben. 

- Jeg er engang kommet til at brække mig over tissemanden, indrømmede Amalie midt i en blowjob-diskussion tidligere i denne sæson af det populære program

I denne sæson har seerne også kunnet følge med i Amalies baby-projekt. 

Hun vil nemlig gerne være mor igen. 

– Jeg skal bare have den der sæd op lige nu, altså, hvis jeg havde haft en mand, så havde jeg sagt: “Knep mig bag juletræet”, så er det ligegyldigt hvor, så skulle han bare kneppe mig, fortalte Amalie i forbindelse med, at hun blev insemineret i sidste uges afsnit af "Forsidefruer"

Se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close