Forsidefruer2. november 2017

Amalie finder ny fyr på natklub i Frankrig

Amalie Szigethy finder en sød belgier at kaste sin kærlighed på i aftenens afsnit af "Forsidefruer"
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/12_74.jpg
 (Foto: All Over)

Denne sæson af "Forsidefruer" har flere gange handlet om, hvordan Amalie Szigethy godt kunne tænke sig at finde en kæreste.

Så da hun sammen med Janni, Jackie og Sarah Louise er en tur på natklub i Frankrig, er Amalie helt fremme i skoene, da hun ser en sød fyr.

Det eneste problem der dog er på aftenen er, at fyren, som Amalie har udset sig, har sin ekskæreste med på natklubben.

- Jeg er faktisk ret ligeglad med noget som helst. Jeg vil bare have ham, fortæller Amalie i et klip fra aftenens afsnit.

Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens afsnit af "Forsidefruer"

Noget tyder da også på, at det går ret godt med at få den unge belgier på krogen for Amalie.

Senere på aftenen ser man dem nemlig sidde tæt sammen i en sofa på natklubben.

– Jeg har totalt gang i ham her Oliver fra Belgien. Jeg når slet ikke at opfatte, hvem der ser med, eller hvem der kigger. Ekskæresten, Sarah Louise og Jackie eller Janni. Det eneste jeg ser for mig, det er, at alt er blurry omkring mig, jeg har en drink i hånden og kigger på nogle ekstremt smukke øjne med denne her fyr fra Belgien af, og det er mit fokus, og ellers er jeg bare i min egen lille bobbel. Det er bare kun ham og mig, der eksisterer i de her minutter, og det føles så fantastisk, altså jeg er flyvende. Fuldstændig flyvende, siger Amalie. Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens afsnit af "Forsidefruer"

Er "Forsidefruer" skuespil?

Når "Forsidefruer" kører over skærmen på TV3 uge efter uge, så er det altid med en god portion drama. Men hvor meget af programmet afspejler egentlig virkeligheden og hvor meget er skuespil? SE og HØR tog en snak med fem af fruerne, da sæsonen startede. - Altså jeg tænker, hvis vi sådan procentmæssigt ligger det op. Så tror jeg, det sådan er 70%, der er ægte. Og det resterende er uægte, fortæller Jackie Navarro til spørgsmålet om, hvor meget der egentlig er den ægte vare. At nogle af konflikterne nogle gange kan virke til at være blæst ud af proportioner, kan der være noget om, i hvert fald, hvis man spørger Amalie. - Jamen det er virkelighed. Det synes jeg. Men det er klart, du ved. Nogle gange siger vi nogle ting om hinanden, og så kan vi godt overdrive det lidt. Sådan så det er lidt sjovt, ikk, siger Amalie. Også Janni Ree mener, at programmet afspejler virkeligheden. - Jeg vil sige, at meget af det er faktisk virkelighed. Altså de følger jo egentlig os i det ting, der sker. Og balladen den er bare opstået, fortæller Janni og fortsætter: - Selvfølgelig er der steder, hvor de siger: "Kan I ikke lige tage det op?" eller "Kan I gøre sådan?", men ellers vil jeg sige, at det er meget ægte. Se hvad pigerne har at sige til skuespil i "Forsidefruer" i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

null

Sponsoreret indhold