Amalie deler foto af far og datter: Følgere går amok i kommentarfeltet

Nogle af Amalie Szigethys over 256.000 følgere er fløjet til tasterne, efter hun har postet et foto på Instagram af sin nyfødte datter sammen med faderen Mikkel Skelskov. 

Det skorter ikke med fotos af lille Hannah, der kom til verden i slutningen af november, men at Mikkel Skelskov, der er far til begge hendes døtre, figurerer i den 29-årige forsidefrues feed er en sjældenhed. 

Og det bedårende foto høster da også et nysgerrigt spørgsmål fra en følger: 

Artiklen fortsætter under billedet

- Hvorfor ser han først sin datter nu?, bliver der spurgt i kommentarfeltet, hvortil Amalie svarer: 

- Det gør han heller ikke. Han var med til fødslen og ser begge hans døtre. Man behøver ikke at dele alt - men føler lige, det er vigtig at få på plads. 

Amalies svar har fået knap 2.000 likes, og der støttes op om moderen til to, hvor det nysgerrige spørgsmål har fået knap 120 efterfølgende svar. 

- Du kan ikke se på dette billede, om det er første gang, han ser hende. Så hvem er du at tro, du kan tillade dig at skrive på den måde!, lyder det fra en følger. 

- Jeg tror, det er fordi, man forventer, at Amalie som offentlig deler ALT på sin Instagram og derfor FORVENTER at se billeder af Mikkel og hans døtre, hvis han havde set dem/hende før, men som Amalie så fint selv siger, så skal man ikke dele alt, lyder det fra en anden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close