Reality9. april 2024

"Forræder"-stjerne Wilfred Webster røvet og truet med kniv: Aldrig været så bange

Det er en rystet Wilfred Webster, der for nylig blev konfronteret med to maskerede tyve i sit hjem
Wilfred Webster er en af hovedpersonerne i "Forræder UK" - eller på engelsk: "Traitors".
Wilfred Webster er en af hovedpersonerne i "Forræder UK" - eller på engelsk: "Traitors".
 Foto: TV 2 Play

LÆS OGSÅ: "Forræder"-stjernen Maddy Smedley er blevet mor: Det skal hun hedde

Er du en af de tv-fans, der hoppede med på "forræder UK"-vognen, husker du helt sikkert Wilfred Webster. Tv-stjernen blev kendt i det britiske program, som derovre hedder "Traitor".

Seneste nyt fra realitydeltageren er desværre dårlige nyheder, for Wilfred Webster har været udsat for et røveri. Det fortæller han på sin Instagram-profil, hvor han har godt 90.000 følgere.

For to uger siden begik en tyv nemlig indbrud, mens Wilfred Webster var hjemme, og hans kone netop var taget på arbejde samme morgen.

Wilfred lå i sengen og så Netflix, da han fik ubudne gæster.

– Jeg så min soveværelsesdør gå op, og jeg troede, det var min kone, og så viste det sig at være et usselt afskum, som røvede mit hus iført elefanthue! Jeg hoppede ud af sengen i chok, og han løb nedenunder og ud af et vindue. Jeg løb ud af hoveddøren og stod i haven i chok, da to idioter kom gående rundt om hjørnet, hvor jeg så dem. En af dem råbte "stik ham" og løb mod mig med en stor kniv.

Wilfred løb hurtigt indenfor, lukkede døren og ringede til politiet, fortæller han.

Hans dørklokke med kamera var løbet tør for strøm, men med hjælp fra gode naboers videomateriale fik politiet identificeret tyvenes flugtbil.

Forståeligt nok har den rystende hændelse påvirket Wilfred meget. Han er blevet bange for at færdes i sit eget hjem, som nu skal sikres endnu bedre mod indbrud.

– Jeg har været gennem meget i mit liv, men jeg har aldrig følt mig så bange. Mit hus er mit trygge sted, og det er frygteligt, at nogen kan bryde ind og fratage mig den sikkerhed. Af frygt bruger jeg endda en VPN, når jeg deler dette billede, skriver han i opdateringen.

Du kan læse opslaget her:

Sponsoreret indhold