Reality8. september 2021

Forelsket Trine Skjollander har fået en kæreste: - Ingen dårlig samvittighed

"Paradise Hotel"-skønheden Trine Skjollander er smaskforelsket afslører nu et interview med SE og HØR, at hun har fået en kæreste, som hun er faldet pladask for.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Reality Awards 2021 tilbage i juni teasede "Paradise Hotel"-deltageren Trine Skjollander for, at hun måske havde et godt øje til en fyr.

- Jeg er en hårdtarbejdende business woman, men der er også en lille smule kærlighed, sagde hun dengang.

Siden er det gået præcis, som det skal. I et interview med SE og HØR afslører paradisoen, at hun nu har fået sig en kæreste.

Den heldige fyr hedder Stefan, han bor i Aalborg ligesom Trine, og så arbejder han som selvstændig murer. De to har i flere måneder set en del til hinanden.

- Jamen jeg ved faktisk ikke hvor længe, men vi har ses i lidt tid nu. Vi mødte hinanden sådan rigtigt nytårsaften, fortæller Trine.

Artiklen fortsætter under billedet...

Trine Skjollander medvirkede i den 17. sæson af "Paradise Hotel".
Trine Skjollander medvirkede i den 17. sæson af "Paradise Hotel".
 Foto: TV3

Trine var for første gang med i "Paradise Hotel" i 2018, og i år gjorde hun så et kort comeback til reality-hittet (Foto: TV3)

Før Stefan var Trine som bekendt kærester i to år med "Paradise"-kollegaen Mathias Hjort, men deres forhold endte i et dramatisk brud. Nu er Aalborg-pigen lykkelig for, at hun nu har fundet den rette fyr.

- Jeg faldt for, at han er rigtig sød ved mig, også er han bare en god fyr, som kan få mig til at slappe af. Det er dejligt, forklarer hun.

Trine arbejder som frisør i Aalborg, og det tager meget af hendes tid. Derfor er hun glad for nu at have fundet en mand, som selv er hårdtarbejdende.

- Vi er samme sted i livet og knokler med vores jobs. Så det er megafedt at finde en selvstændig fyr, der arbejder næsten lige så meget, som jeg selv gør. Så får jeg ikke dårlig samvittighed, slutter hun af med et grin.

Sponsoreret indhold