Reality20. maj 2021

Forelsket i Spanien: Boris Laursen har fået en kæreste

Først var det søster Fie Laursen, der fandt kærligheden i en norske OnlyFans-kollega. Nu har også Boris Laursen fundet sig en kæreste i den spanske solskinsby Marbella.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærligheden blomstrer i den spanske by Marbella, ligesom sin lillesøster Fie Laursen har Boris Laursen nu fået en kæreste.

Siden sidste sommer har det skandaleramte søskendepar boet i Marbella - langt væk fra negativitet og dårligt vejr i Danmark.

Her ser livet ud til at være skønt for Boris, som sammen med søster Fie nyder det gode vejr. Men det er ikke alt, de nyder.

For to uger siden afslørede Fie over for SE og HØR, at hun nu er blevet kærester med sin norske OnlyFans-kollega, den tidligere "Paradise Hotel"-deltager, Lene Angelica Nilsen.

Nu er det så blevet Boris' tur til at svæve på en lyserød sky. Han har nemlig også fundet sig en kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190819_wen_-_paradise_kollektivet_113.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Boris har ligesom sin søster trukket sig fra reality-tv. Det sidste, han medvirkede i, var Viaplay-fiaskoen "Kollektivet" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Nu er hun endelig min, skriver Boris til et billede på sin Instagram-story, hvor han poserer med en veldrejet eksotisk skønhed på stranden i Marbella.

Kvinden, som Boris altså nu er kærester med, har en privat profil på Instagram.

Man må dog ud fra hendes brugernavn gå ud fra, at hun hedder Tatiana. Mere får man faktisk ikke ud af det.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/image0_4.jpeg
 Foto: Privat

Boris og hans nye kæreste nyder varmen i Spanien (Foto: Privat)

Mødtes i fitness

Boris og Tatiane er altså nu officielt kærester, men de har længe haft et godt øje til hinanden, mens der blev løftet vægte i det spanske.

- Vi har kigget på hinanden i træningscenteret i fire måneder, men jeg troede, hun havde en kæreste, og da jeg ikke er en "homewrecker", snakkede jeg ikke til hende, fortæller Boris til SE og HØR og fortsætter:

- Tilfældigt gik jeg i byen med min ven på en søndag, og der stod hun så. Vi gik lige mod hinanden og gav ikke slip, det var som om, vi altid havde kendt hinanden.

Det er tydeligt at høre, at Boris er smaskforelsket i sin eksotiske skønhed, og han garanterer, at vi kommer til at se meget mere til Tatiana.

- Jeg har fundet pigeversionen af mig selv og hun støtter mig i alt, jeg laver. I kommer til at se hende på min TikTok, YouTube osv. i fremtiden, lover Boris.

Sponsoreret indhold