Reality13. januar 2022

Første gang i "Løvens hule": Jan Lehrmann sætter rekord

Jan Lehrmann laver en investering, der sætter ny rekord for "Løvens hule", da han laver en vanvittig aftale med hundefoderfirmaet Vuffeli.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0631814.jpg
 Foto: Per Arnesen

"Løvens hule" er stedet, hvor drømme kan blive til virkelighed for danske iværksættere og deres opstartsvirksomheder – og det er samtidig stedet, hvor fem købekraftige investorer har den helt store tegnebog med ud at handle.

Det kommer i den grad til udtryk i dagens afsnit, hvor erhvervsleder Jan Lehrmann, der har tre års jubilæum i "Løvens hule", sætter ny rekord for programmet.

Aftenens første case, hundefoderfirmaet Vuffeli, får nemlig løven med på rejsen ved at sælge ham en andel i virksomheden: 10 procent for tre millioner kroner.

Det gør Jan Lehrmann til den enkeltperson, der har investeret mest i en case på egen hånd i "Løvens hule"s historie.

I afsnittet, der også slår rekord for at indeholde flest hundeordspil siden Monrad og Rislund-showet "Hund og hund imellem", beder Christian og Mads fra Vuffeli til en begyndelse om 2,75 millioner kroner for fem procent af deres firma, hvilket er en værdiansættelse på 55 millioner kroner.

Med aftalen med Jan Lehrmann dykker værdiansættelsen til 30 millioner kroner – og en "Løvens hule"-rekord.

Hidtil har Mia Wagner og hendes virksomhed Freeway haft rekorden, da hun ene løve i 2020 investerede 1,4 millioner i SalesStyling, der indretter boliger for at gøre dem mere salgsbare.

Sponsoreret indhold