Reality14. januar 2021

Fik løverne til at græde af grin: Sådan går det Henrik Andersen i dag

Henrik Andersen fik opfyldt sin drøm, men glæden er endnu ikke indtruffet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/henrikandersen.jpeg
 Foto: LikeConcrete

Løverne var flade af grin, og der har garanteret også været fnisen ude i stuerne, da Henrik Andersen tonede frem på skærmen under torsdagens afsnit af "Løvens hule".

Det var ikke ideen, der blev grinet af, men i stedet den 49-årige iværksætters ligefremme og sjove facon.

Selve firmaet LikeConcrete tændte dog ikke alle løverne, faktisk sprang de alle sammen fra pånær Jacob Risgaard, der er kendt som manden bag coolshop.

Der var en helt klart forbindelse mellem de to, hvor det næsten blev for muntert under forhandlingen. Det endte dog med, at Jacob Risgaard købte sig ind i Andersens firma med 33 procent.

- Jeg havde haft øjne på Jacob inden, men alle løverne er jo skidedygtige.

- Coolshop har gået ind og sagt, at de tager vores webshopsalg. De tager sig af al arbejde med sociale medier og markedsføring, så nu har jeg ro til at arbejde med det, jeg er god til. Det var lige dét, jeg drømte om, siger Henrik Andersen til SE og HØR.

kostede ægteskabet

Hele ni år har Henrik Andersen forsøgt at få betonfirmaet til at flyve, før han deltog i "Løvens hule," og ofrene har ikke været små.

Det har kostet både ægteskabet og flere venner samt en stor pose penge. Og det er ikke sådan, at der er tid til at møde en ny, når man har beton i hovedet.

- Jeg siger det, som det er: Der er ikke noget fisse i at være iværksætter. Man er på 24 timer i døgnet, og det koster hele vejen rundt. Man har kun en ting i hovedet - i mit var det beton, griner Andersen.

https://imgix.seoghoer.dk/spejl.jpg
 Foto: LikeConcrete

Et af produkterne fra LikeConcrete er et spejl - men det er de fleste dagligdagsting, man kan få støbt i beton. Foto: LikeConcrete

Siden "Løvens hule" blev optaget i august, er det kun gået fremad. Iværksætteren har fået ansat fem fuldtidsansatte og syv studentermedhjælpere.

Men han er stadig ikke der, hvor han er tilfreds.

- Jeg havde ingen glæde i mig efter programmet. Jeg er en glad person generelt, men jeg har ikke haft overskuddet til at tænke "du gjorde det".

- Det er jo først nu, at jeg skal bevise, at jeg rent faktisk kan de ting, jeg har gået og blæret mig med i flere år.

- Min glæde kommer først, når jeg får trillet en robot ind på fabrikken, der fuldautomatiserer processen.

Sponsoreret indhold