Fie Laursen vil lave mere reality: Her er hendes krav

Sidste optræden i reality for Fie Laursen var i sæson to af "Ex on the Beach", og den danske amatørpornostjerne har flere gange sagt, at hun er færdig med at lave den slags tv.

Men det har åbenbart ændret sig. For et par dage siden afslørede den 24-årige skandaleinfluencer, at hun er klar til at tage endnu en tur i reality-manegen.

Det har primært ændret sig, fordi Fie er blevet single. Hun hævder nemlig, at hendes seneste ekskæreste fik hende til at afsky alt ved reality-tv.

Frøken Laursen har som bekendt gjort comeback på Instagram igen, igen, igen... Her har hun været tilbage i syv dage, og hun har allerede haft flere spørgerunde end dage tilbage på det sociale medie.

Og det er i netop en af disse mange spørgerunder, at Fie åbner endnu mere op for at lave mere reality.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen kan meget vel - hvis det står til hende selv - vende tilbage i et realityprogram inden for den nærmeste fremtid (Foto: Janus Nielsen)

- Er du helt færdig med reality, eller kunne du finde på at være med i mere?, lyder spørgsmålet fra en følger.

- Jeg kunne godt lave mere, nu hvor jeg er single, fortæller Fie lovende og afslører samtidig et meget specifikt krav.

Og det er et krav, som højest sandsynligt udelukker de to store programmer i form af "Paradise Hotel" og "Ex on the Beach" for frøken Laursen.

- Jeg ville aldrig være væk fra mine hunde i mere end to uger, så jeg skulle have en kort kontrakt, slår Fie fast.

Om nogle programmer vil tage den skandaleombuste tv-kendis med, er svært at sige. Men med Fie ved man jo selvfølgelig aldrig, hvad der venter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close