Reality12. april 2021

Fie Laursen udleverer reality-veninde: - Hun knaldede min kæreste

Sange som "Top 10" og "Ex i min DM" har Fie Laursen skrevet om sit eget liv, og nu udleverer skandalebloggeren en af sine tætte veninder, som også har medvirket i reality-tv. Ifølge Fie handler en af sangene om, at den tidligere veninde havde sex med skandalebloggerens daværende kæreste.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gennem tiden har Fie Laursen udgivet et væld af mere og mindre succesfulde sange, som alle har det til fælles, at de handler om hendes eget liv.

Og som de fleste nok er klar over, så har det været et ret så turbulent liv. Skandalebloggeren har derfor haft rigeligt med materiale til at skrive sine sange.

Indtil nu har Fie været forholdsvis tavs om, hvem og hvad hendes sange handlede om, men nu løfter hun sløret over for SE og HØR.

Frøken Laursen bekræfter, at sangen "Top 10" handler om hendes ekskæreste og en tidligere veninde, som også har medvirket i reality-tv. Ifølge Fie knaldede veninden hendes ekskæreste, mens han og Fie stadig var sammen.

- Sangen handler om hende og fyren, jeg datede dengang. Hun havde sex med ham, imens jeg så ham, til en fest, jeg ikke kunne være med til, da jeg havde arbejde og lange studiedage der, siger Fie til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fie_laursen_0.jpg
 (Foto: Janus Nielsen)

Fie er tilbage til at være "Drama queen Fie", hvor hun har langet ud efter flere kendisser over de seneste uger (Foto: Janus Nielsen)

SE og HØR har været i kontakt med veninden, som sangen handler om. Hun ønsker ikke at medvirke i artiklen.

Fie tilgav reality-veninden umiddelbart efter forræderriet, og de to har været gode venner lige siden. Men nu er det slut, og veninden er nu rasende på Fie for at have afsløret "hemmeligheden".

Selve afsløringen af venindens identitet er en video på Fies TikTok-profil, som hun nu kræver fjernet.

- Vi har altid grint af, at "Top 10" handlede om dem. Jeg tilgav hende, og jeg synes, det er så mærkeligt hun bliver så vred og ikke kan skrive pænt, om jeg vil fjerne videoen, men hun skriver trusler om advokater og politi, siger Fie og fortsætter:

- Det viser, hvilken veninde hun egentligt er, og derfor skal jeg ikke tale med hende igen.

Artiklen fortætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu6314-1.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Venskabet mellem Fie og den tidligere realitydeltager er nu endegyldigt forbi (Foto: Jesper Sunesen)

Videoen ligger stadig på Fies TikTok-profil, og der bliver den. For hun har ikke tænkt sig at bøje sig for sin tidligere venindens krav og raseri.

- Hun vil have TikTok-videoen fjernet, fordi hun mener, jeg udstiller hende, men hun udstiller jo sig selv. Det er en historie fra det virkelige liv, fra hendes egne handlinger, slutter Fie af.

SE og HØR har efterfølgende været i kontatkt med den fyr, som der bliver omtalt i sangen "Top 10" og her i artiklen. Han afviser at have haft et forhold til Fie Laursen.

Sponsoreret indhold