Reality4. april 2020

Fie Laursen tjener 75 procent mere om dagen under coronavirus - nu kommer hun med vild gestus

Fie Laursen vil gøre sit for at redde virksomheder, der kæmper for deres overlevelse under coronakrisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190903_mho0667.jpg
 Foto: Martin Høien

Mens de fleste virksomheder i disse coronavirus-tider står over for at skulle fyre eller potentielt lukke, så går det bedre end nogensinde for Fie Laursen.

På sin Instagram story afslører den populære influencer, at hun for tiden tjener 75 procent mere om dagen, fordi folk er hjemme i karantæne og derfor ser mere YouTube og køber flere af de produkter, hun reklamerer for.

Derfor har Laursen besluttet sig for at hjælpe en række mindre virksomheder gennem coronakrisen ved ikke at tage betaling for at omtale dem.

- I den her tid med corona er det rigtig svært for mange virksomheder. For os influencere, så har det aldrig gået bedre, hvilket er lidt crazy, fortæller Fie Laursen på sin Instagram story.

- Jeg har besluttet mig for at lave en masse samarbejder, som er ubetalte, forklarer hun og opfordrer sin kolleger til at gøre det samme.

- Det er vigtigt, at vi også gør vores for, at virksomheder ikke bare går i bund, at de ikke går konkurs, understreger hun.

Uden at nævne navne fortæller hun også om en stor influencer, der under coronakrisen har fordoblet sine priser for reklame, fordi mange virksomheder i disse dage er desperate.

Fie Laursen afslører, at en influencer med hendes rækkevidde i disse dage kan tjene 15.000 kroner om dagen.

- Vi kan sagtens give ud og gratis reklame og hjælpe de mindre virksomheder, understreger Laursen.

Sponsoreret indhold