Reality7. april 2021

Fie Laursen starter drama: Stikker til Elvira Pitzner, Irina og Geggo

Der bliver skruet på samtlige dramaknapper af Fie Laursen på Instagram lige nu. Den omvandrende skandale er tilbage i fuld vigør på Instagram, og her langer hun nu ud efter Elvira Pitzner, Irina Olsen og Geggo
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at have været bandlyst i længere tid fra Instagram er Fie Laursen nu tilbage, og det er med den samme gamle "Queen Fie Bitch Fight"-vibe.

Går man ind på hendes Instagram-story, virker den endeløs. Skandalebloggeren har travlt med at vise sit eksklusive liv som amatørpornostjerne i Marbella.

Men det er ikke det eneste, hun har travlt med. Som vi kender Fie fra gamle dage, har hun store planer.

Forleden afslørede hun, at hun gerne vil være med i "Ex on the Beach" og reality generelt igen, hvis hendes krav bliver opfyldt.

Læs den historie her:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fie_1_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Fie kunne meget vel være på vej tilbage på din tv-skærm (Foto: Thomas Laursen)

Samtidig afslører Fie, at hun går med planer og drømme om at lave sit helt eget tv-program. Her skal alt vises råt og uden manuskript.

Og det er i den forbindelse, at frøken Laursen langer ud efter sine tv-kollegaer Irina Olsen, Geggo og i særdeleshed Elvira Pitzner.

Fies følgere har travlt med at nedgøre de tres programmer i spørgsmålene til deres "idol". Og Fie nedtoner det på ingen måde.

Som svar på et spørgsmål, som mest af alt er en sviner til Elvira, kommer Fie med et særdeles spydigt svar.

- Skal jeg også date en gift mand?, skriver Fie med reference til historien om, at Elviras kæreste Milad skulle være gift med en anden kvinde.

Mange andre af Fies følgere har travlt med at nedgøre programmerne "The Olsens", "Bare Elvira" og "Familien fra Bryggen".

De mener alle, at de veletablerede programmer vil miste nærmest samtlige seere, hvis Fie kom frem med endnu et program om hende selv.

Sponsoreret indhold