Reality7. april 2020

Fie Laursen skal betale gigantisk bøde

Det kommer til at koste Fie Laursen dyrt, at hun har fortrudt sit samarbejde med den klinik, som udførte hendes brazilian butt lift. Reality-bloggeren står nemlig til en gigantisk bøde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie_3.jpg
 (Foto: Janus Nielsen)

I december var Fie Laursen en tur i Tyrkiet for at få opereret sin numse større. Indgrebet var sponsoreret og betalt af det firma, som også foretog operationen.

Udadtil så det hele ud til at gå fint med Fies "brazilian butt lift", hvor hun fik suget fedt ud fra kroppen og sprøftet det ind i numsen. Men da hun kom hjem til Danmark, gik det hele galt.

Her blev reality-deltageren kraftigt kritiseret for at reklamere for plastikoperationer, og efter Fie havde forsvaret sig selv en smule, kom hun på bedre tanker.

- Jeg havde brug for det for selv at få et wake up call, fortæller Fie til SE og HØR om den shitstorm, hun endte i efter at have gjort reklame for plastikkirugi og fortsætter:

- Jeg endte med at slette alle de opslag, som var reklame, så nu står jeg til en kæmpe bøde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fielaursen09543.jpg
 Foto: Janus Nielsen

Fie, her med ekskæresten Daniel Cristino, har både fået opereret sin numse og sine bryster større (Foto: Janus Nielsen)

At Fie valgte at slette sine mange opslag på Instagram, hvor hun reklamerede for den tyrkiske klinik, får altså nu store økonomiske konsekvenser for hende.

- Når man som influencer laver de her aftaler om en plastikoperation og får den gratis, hvis man så bryder samarbejdet og sletter de her opslag, så er det forskelligt, hvad bøden er på, afslører Fie og fortsætter:

- Min er på 45.000 kroner, og man ved, når man skriver under, at man får den her bøde, hvis man sletter de her ting.

Fie havde overvejet bare at beholde de mange opslag på sin profil, selv om hendes holdning til plastikopereationer har ændret sig fuldstændig. Det besluttede hun sig dog alligevel for ikke at gøre.

- Det hænger bare ikke sammen, hvis jeg beholder de her opslag på min profil. Det er mega øv, men jeg vil hellere have, at jeg pudser glorien lidt på det her punkt, lyder det fra Fie.

Sponsoreret indhold