Fie Laursen i tårer: Røvet af ekskæresten for millionbeløb

Foto: Jesper Sunesen

- Jeg panikker lige nu, og det føles som om, jeg ikke kan trække vejret, lyder det fra en tydeligt presset Fie Laursen.

Det er sådan, hun indleder en lang video på sin Instagram-story, hvor hun fortæller om et vanvittigt drama, som lige nu udspiller sig i Marbella.

- Jeg er blevet frarøvet 300.000 (cirka 1,9 millioner danske kroner red.) dollars af en, jeg kender. Jeg kan bevise det hele, men jeg har ingen kontakter, og jeg ved ikke, hvordan systemet fungerer, forklarer Fie.

Formålet med den lange story er, at hun vil finde en person i den spanske luksusby, som kan hjælpe hende med en advokat og det spanske sprog.

Fie oplyser yderligere at personen, som har stjålet millionbeløbet fra hende er hendes ekskæreste. Han befinder sig lige nu i Danmark ifølge hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie og Boris Laursen

Fie bor med sin bror Boris Laursen i Marbella (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg er lige ved at græde, fordi det her er det mest sindssyge, jeg nogensinde har været udsat for, siger Fie og fortsætter:

- Hvis jeg var i Danmark, ville det være fint, og jeg ville vide, hvad jeg skulle gøre. Men jeg står i et nyt land, hvor jeg ikke kender nogen.

Du bliver udstillet!

Selv om den 25-årige tv-kendis er relativt kendt for drama og intriger, siger hun i sin story, at hun normalt ikke viser følelser og egentlig ikke ville ud med denne historie. Men her gør hun altså en undtagelse.

- Jeg vil ikke have, at han gør det her mod nogen andre. Lade som om du elsker en, for så at stjæle fra personen. Du har virkelig røvet mig fuldstændig, udbryder Fie direkte til sin ekskæreste.

Hun fortæller ikke, hvilken ekskæreste sagen drejer sig om. Hun forklarer dog, at de to har haft et firma sammen. Fie afslører heller ikke, hvordan hun er blevet frarøvet de næsten 1,9 millioner danske kroner.

SE og HØR har været i kontakt med Fie, som fortæller, at hun er meget berørt, men at hun ikke har yderligere kommentarer.

Hun vil heller ikke ud med identiteten på sin ekskæreste, men det kan hurtigt ændre sig, hvis hun ikke snart får sine penge og ting tilbage.

- Hvis jeg ikke får mine penge og alle de ting, du stjal, tilbage, udstiller jeg dig. Jeg fortæller hele verden, hvem du er.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close