Fie Laursen i sorg: Mormor er død

Fie Laursen til premiere på \

Fie Laursen til premiere på "Gidseltagningen" i 2019

Foto: Martin Høien

Realitystjernen Fie Laursen går igennem en svær tid i disse dage. 

Hendes mormor er nemlig gået bort.

Det skriver hun på Instagram. 

- Så kom dagen, hvor du lettede dine vinger og fløj imod morfar Hvil i fred, kriger, skriver Fie og fortsætter:

- Jeg lover dig at være stærk og kæmpe mig igennem smerten. Jeg lover dig at passe på familien og holde os sammen. Jeg elsker dig. Sov sødt min engel.

Artiklen fortsætter efter billedet

Fie har i flere uger opdateret sin fans og følgere om, at hendes mormor ikke havde lang tid igen at leve i.

Realitystjernen har blandt andet givet opdateringer på mormorens helbred, når hun har besøgt hende på plejehjemmet, hvor hun har boet i den sidste tid. 

- Jeg har i dag sunget for min stjerne, holdt hende i hånden og for første gang mærket kræfter fra hende længe.Hun kan ikke selv bevæge sig eller løfte en hånd, og har mistet synet helt.

Artiklen fortsætter efter billedet

 

View this post on Instagram

Karantæne på 14 dagen overstået... Endelig fik jeg lov at holde din hånd, fortælle dig jeg elsker dig og at du er den bedste mormor. Vi er nået hertil, hvor det er et spørgsmål om tid. Derfor har vi familie fået lov at besøge, så vi kan være her når vores engel letter vingerne... Du ville ikke snakke med nogen, før at jeg kom idag... og så kunne du pludseligt sige mange ord. Jeg ville ønske jeg kunne helt forklare, hvorfor vi kun kunne snakke telefon de sidste 14 dage men vi undgår forvirrende snakke om sygdom/bekymring. Min elskede kriger kan ikke længere se og knap nok snakke, kun få ord engang imellem. Vi mister dig længere hen... og det gør så ufatteligt ondt. Jeg er slet ikke klar, til at miste dig. Tak til i der passer på vores ældre - tak for alt i gør... Hvad skulle vi gøre uden jer?? Jeg har idag sunget for min stjerne, holdt hende i hånden og for første gang mærket kræfter fra hende længe.. Hun kan ikke selv bevæge sig eller løfte en hånd, og har mistet synet helt... men idag da jeg sagde “Vi ses imorgen”, klemte hun min hånd så hårdt at jeg blev siddende... hun ville ikke give slip. Tåre i øjnene og et klem. Vi behøver slet ikke ord, for at forstå hvad det betød. Jeg elsker også dig.... Og som jeg synger i min sang til dig “Hold mig en sidste gang” Igen endnu en kæmpe tak til alle i der arbejder på plejehjem, sygeplejesker, læger... all of you!!!! I er helt igennem fantastiske, især i denne tid. #Kriger1og2

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

Imens Fie Laursen har brugt den sidste tid på at sige farvel og være sammen med sin mormor.

Samtidig har hun skrevet en sang til mormoren, der endnu ikke er blevet udgivet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close