Fie Laursen i shitstorm: Nu bryder familien tavsheden

Fie Laursen har i den seneste tid været på alles læber, efter hun valgte at reklamere for sugardating på sin Instagram-profil.

Reklamen fik mange kendte danskere som Sofie Linde, Tessa og Anders Hemmingsen til i større eller mindre grad at kritisere den 23-årige tv-kendis for ikke at tage hensyn til sine mange unge følgere.

SE og HØR mødte tidligere på ugen Fie, efter hun havde været tavs i flere dage oven på shitstormen. Her afslørede hun, at det ikke kun er hende selv, der bliver overdynget med beskeder.

- Det er ikke kun mig, der får alle mulige beskeder og trusler, det er også min familie. Så jeg har godt kunne mærke nu og de sidste par dage, at jeg ikke har haft det sjovt, lød det fra Fie i det store interview, hvor hun uddyber:

- Det ramte mig, og jeg indså, at det her har en kæmpe konsekvens ikke bare for mig selv men også for min familie.

DU KAN SE FIE FORTÆLLE OM DØDSTRUSLERNE I INTERVIEWET I TOPPEN AF ARTIKLEN!

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen med sine forældre i 2012

Fies forældre Eddie og Anette har modtaget dødstrusler, efter deres datter valgte at reklamere for sugardating (Foto: Aller Media)

Nu bryder familien tavsheden efter mere end en uge i orkanens øje. Fies bror Boris Laursen har delt en besked fra hele familien på sin Instagram-profil.

- Kære alle. Fie vil ikke være til at få fat på det næste stykke tid og vil ikke være aktiv på sociale medier, heller ikke til at få kontakt igennem familie. Derfor en hurtig opdatering fra familien om at alle aftaler med Fie er aflyst til venner og samarbejdspartnere. Spørgsmål besvares ikke, og det forventes der at blive respekteret og forstået, skriver Boris og fortsætter:

- Vi som familie beder ydmygt om forståelse og ro, for ikke kun det Fie men vi også selv står i. Lad os tænke over tonen på internettet overfor hinanden og huske på, at den altid har konsekvenser, lige så vel som ens handlinger har konsekvenser, og det har Fie lært af på en hård måde, der desværre har gjort skade.

Da SE og HØR mødte Fie tidligere på ugen som det eneste medie, lagde hun ikke skjul på, at konsekvenserne for familien har ramt hende hårdt. Hun kunne også fortælle, at familien havde modtaget flere dødstrusler.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie og Boris Laursen

Fie og Boris har begge medvirket i en række reality-programmer (Foto: Kaspar Wenstrup)

Disse dødstrusler bliver ikke decideret nævnt i beskeden fra familie på Boris' Instagram-profil. Alligevel kommer han og resten af Fies tætteste med en opfordring til hendes mange følgere, fans og modstandere.

- Vi opfordrer alle til at holde en god tone, til at tage til lære at tænke over sine handlinger og ord. De bedste hilsner, familien, slutter beskeden.

DU KAN SE FIE FORTÆLLE OM DØDSTRUSLERNE I INTERVIEWET I TOPPEN AF ARTIKLEN!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close