Fie Laursen i gråd over Albert Dyrlund: - Mit hjerte er knust

De lavede alt sammen, og chokerede gang på gang hele Danmark sammen. Fie Laursen og Albert Dyrlund hørte sammen.

På YouTube elskede den nu afdøde Albert Dyrlund at skubbe til grænserne, og han har flere gange udtalt, at hans idéer og visioner var for store til Danmark. Det samme siger Fie Laursen om sig selv.

De to har lavet et væld af videoer sammen. Mest opsigtsvækkende var det, da Albert skiftede stil fra børnevenlig youtuber til ungdomsmusikstjerne.

Her lavede han sangen "Vafler" med Sidney Lee og Jesu Brødre, og i musikvideoen til den var Fie med.

For de skabte overskrifter og delte vandene, Albert Dyrlund og Fie Laursen. Men bag jagten på clicks og visninger var der et ægte venskab.

Artiklen fortsætter under billedet...

Albert og Fie har været venner i mange år (Foto: Privat)

- Albert. Min skøreste, mest grænsesøgende og rå ven. Jeg venter hvert sekund med tåre i øjnene på, at der er en der ringer og siger, det her er et mediestunt du bare glemte at involvere mig i, skriver Fie i en hyldest på Instagram og fortsætter:

- Mit hjerte er knust i tusinde stykker. Jeg vil altid huske, forstå og respektere dig for det menneske, du viste mig igennem alle disse år. Nemlig en mand med alt for store drømme til et lille land. Vi delte samme tankegang. Drivkraft. Drømme.

Selv efter Fie er flyttet til Spanien har de to holdt kontakt. Fie fortæller til SE og HØR, at Albert så sent som for et par måneder siden var i Spanien, hvor han ville besøge hende.

- For 2 måneder siden stod du her i Spanien, og jeg havde for “travlt” til at hjælpe dig og se dig… Vores sidste beskeder skærer mit hjerte i tusinde stykker. Vi skal huske at nyde hvert et øjeblik, for havde jeg set dig, havde jeg et sidste kram nært og tænke tilbage på, lyder det hjerteskærende fra Fie.

Fie fortæller samtidig til SE og HØR, at hun ikke kan tro, at Albert er gået bort. Hun ønsker indædt, at dette ikke passer.

- Kom tilbage og lad mig give dig en lammer for verdens dårligste prank. Det føles uvirkeligt… For det var alt for tidligt, og du var slet ikke færdig. Tak for dansen, rejsen, venskabet. Tak for dig, hele Danmarks Albert, slutter hun sin hyldest på Instagram.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close