Fie Laursen i corona-sorg

Fie og Boris Laursen

Fie og Boris Laursen

Foto: Kaspar Wenstrup

De seneste dage har der været en sørgelig stemning hos Fie Laursen - både hjemme i privaten og på hendes Instagram-profil.

Det er ikke mange dage siden, realitydeltageren mistede sin mormor, og blot en dag efter var den endnu mere gal.

Her fortalte en grådkvalt Fie, at to af hendes nære familiemedlemmer nærmest samtidig blev hentet af ambulancer.

Det viste sig senere, at det blandt andet drejede sig om Fies bror Boris Laursen, som selv understøttede påstanden ved at dele billeder fra ambulancen, hvor han ligger med et drop i armen.

Nu takker Fie for den store støtte, som hun har fået fra sine mere end 350.000 følgere på Instagram. Samtidig kommer hun med en trist meddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie og Boris har altid holdt sammen i både gode og dårlige tider (Foto: Mikael Rieck)

- Kære alle. Tak for støtten i denne svære tid! Min farfar blev forleden indlagt med blodprop i hjertet. Så var der noget med lungerne, så han blev tjekket for COVID-19 og testet positiv, skriver Fie og fortsætter:

- Han var ellers frisk for 3 uger siden. At være lidt dement er en ting, men hans helbred var stærkt. Han ligger nu indlagt i isolation. Han er 83 år.

Allerede nu har Fie fået en masse hilsener på sit opslag, hvor hendes følgere udtrykker deres støtte.

- Jeg krydser alt for at min farfar overlever Corona virus, trods hans alder. Og jeg håber vi kan stoppe smitten så andre ikke skal opleve deres forældre eller bedste forældre gå igennem det her, skriver Fie og kommer samtidig med en opfordring:

- Skal vi ikke lige huske hvor vigtig karantænen er? Vaske de hænder og passe på hinanden, slutter hun af.

Du kan læse hele opslaget her:

Vis dette opslag på Instagram

Kære alle. Tak for støtten i denne svære tid! Min farfar blev forleden indlagt med blodprop i hjertet.. Så var der noget med lungerne, så han blev tjekket for COVID-19 og testet positiv. Han var ellers frisk, for 3 uger siden. At være lidt dement er en ting, men hans helbred var stærkt. Han ligger nu indlagt i isolation. Han er 83 år. Skal vi ikke lige huske hvor vigtig karantænen er?? Vaske de hænder og passe på hinanden. Jeg krydser alt for at min farfar overlever Corona virus, trods hans alder. Og jeg håber vi kan stoppe smitten så andre ikke skal opleve deres forældre eller bedste forældre gå igennem det her (Og inden freak out: Ingen i vores husstand har Corona - Og ikke set min farfar i 3 uger netop pga karantæne). Pas på hinanden

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close