Reality4. april 2024

Fie Laursen forsvarer sine forældre: De var magtesløse

Gennem årene har mange beskyldt Fie Laursens forældre for ikke at tage sig nok af deres datter. Nu forvarer hun dem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" forsvarer Fie Laursen sine forældre og frifinder dem for skyld for, at hun er endt ud, som hun er.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: HER KAN DU SE HELE INTERVIEWET MED FIE LAURSEN

Hvorfor gør forældrene ikke noget? Sådan har mange nok tænkt, når Fie Laursen gennem årene har kastet sig ud i skandaler, løgne og absurde karrierevalg.

Det spørgsmål svarer hovedpersonen nu selv på i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet". Du kan høre hele afsnittet her:

Hos Fie er der ingen tvivl. Hendes forældre kunne ikke gøre noget, som stoppede hende fra at blive til Danmarks mest skandaløse influencer og realitydeltager.

- Jeg voksede op med en telefon i hånden og har delt alt. Vitterligt alt – på godt og ondt, siger hun i "Sladderministeriet".

- Jeg elsker mine forældre, og jeg har indset, at de også var de første forældre til et barn, der var influencer, uddyber hun.

Fie Laursen
I sine spæde teenage-år stod Fie Laursen frem som mobbeoffer for åben skærm. Siden da har hun været et kendt ansigt på godt og ondt.
 Foto: Aller Media

I dag er Fie 27 år, og i de sidste fire år har hun boet i Spanien og lagt kendislivet - en smule - på hylden. Det har fået hende til at indse en del ting, hævder hun.

- Jeg kender mig selv, og jeg er en meget bestemt dame. Især i den psykiske tilstand, jeg var i dengang, kunne de ikke stoppe mig. Jeg ville, hvad jeg ville, og jeg gjorde det, forklarer Fie og fortsætter:

- Der var mange gange, hvor mine forældre tog min telefon fra mig, det ved folk ikke. Jeg har aldrig villet indrømme det.

Fie fortæller, at hendes forældre var magtesløse. Uanset hvor mange gange de tog hendes telefon eller straffede hende på en anden måde, blev hun ved med sine udskejelser.

- Hvis du har et barn, der er vildt og har en psykisk ubalance, så kan du sige og gøre, hvad du vil, men du kan ikke stoppe det, slår hun fast.

Du kan se Fie fortælle om sine forældre i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold