Fie Laursen forklarer sig: Derfor deler hun selv sine nøgenbilleder

Da Fie Laursen forleden lavede en reklame for en sugardating-hjemmeside, havde hun nok ikke forudset de massive konsekvenser, der er kommet.

Skandalebloggeren blev hurtigt kritiseret af både kendte og ukendte danskere, som alle var stærkt imod hendes reklamer.

Store, danske kendisser som Sofie Linde, Tessa og Anders Hemmingsen var alle i større eller mindre grad ude med riven efter den 23-årige tv-kendis.

Det fik Fie til at lukke i og nægte at svare på de mange spørgsmål, som folk måtte have. Nu åbner hun dog op for første gang i et stort interview med SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Shitstormen har ramt Fie hårdt, fortæller hun (Foto: Jesper Sunesen)

Sugardating-skandalen har gjort, at Fie har måtte tage en række valg, som vil ændre hendes fremtoning både i virkelighende og på de sociale medier.

Blandt andet har hun nu besluttet sig for - efter den voldsomme kritik - ikke længere at dele udfordrende billeder på sin Instagram-profil.

Fie har fået øjnene op for, at det ikke er passende, at hendes mange unge følgere skal se helt eller delvis afklædte billeder af hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Denne slags billeder kommer der til at være færre af på Fies Instagram-profil (Foto: Janus Nielsen)

Alt det her betyder dog ikke, at Fie stopper med at tage eller dele nøgenbilleder. Nu er de bare at finde et andet sted.

De afklædte og udfordrende billeder vil nu blive delt på en hjemmeside, hvor man skal være 18 år samt betale for at få adgang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close