Reality4. oktober 2022

Fie Laursen fik uhyggelig besked: Nu sætter hun Instagram på pause

Den 25-årige influencer og amatørpornostjerne har slettet en lang række billeder af sin lille søn, efter hun modtog en ganske ubehagelig besked.
Over for SE og HØR understreger Fie, at det ikke bare var "en eller anden troll", der stod bag den ubehagelige besked.
Over for SE og HØR understreger Fie, at det ikke bare var "en eller anden troll", der stod bag den ubehagelige besked.
 Foto: Jesper Sunesen

Allerede inden fødslen af Fie Laursens søn Mateo, som kom til verden i begyndelsen af juni, havde hun oprettet en Instagram-profil til ham. Og i de seneste måneder har trofaste Fie-følgere da også i stor stil kunne følge med i lille Mateos udvikling.

Men nu er det imidlertid slut – og det er en helt særlig, og ganske ubehagelig, besked, der er årsagen.

En mand kommenterede nemlig ret så upassende på billederne af Fies lille søn. Og det fik således den tidligere realitydeltager til med det samme at slette en masse billeder af Mateo samt ændre navnet på hans profil.

– Selvfølgelig kan man ikke styre, hvad andre mennesker tænker, og hvor psykisk syge de er. Men jeg kan i hvert fald styre, hvad jeg så selv deler, og jeg synes egentlig selv, at alle de billeder, jeg har delt af ham (Mateo, red.), var virkelig søde, forklarer Fie Laursen til SE og HØR.

– Men tydeligvis er der bare nogle mennesker, der bruger sådan nogle ting på en helt anden måde. Og det er bare ikke noget, som jeg har tænkt, at man skulle tænke over eller føle som forældre – men noget, som virkelig gav mig et chok, lyder det videre fra Fie, som således tog en hurtig og drastisk beslutning:

– Og derfor fjernede jeg impulsivt bare stort set alt – og fjernede også hans profil. For jeg ved slet ikke, hvordan jeg har det lige nu – andet end, at jeg har det dårligt.

Til SE og HØR fortæller Fie, hvordan hun efter den ubehagelige besked fik sig en stor tudetur, og at Mateos Instagram-profil for nu er sat på pause.

Forsvarer grove beskeder om Nynne Larsen

Det er ikke kun beskeder om sin egen søn, som frøken Lausen tager stilling til. Også ondskabsfulde beskeder om den tidligere realitydeltager, Nynne Larsen, som desuden tidligere har dannet par med den 42-årige skuespiller Robert Hansen, har Fie en mening om.

På det sociale medie TikTok forsvarer Fie Laursen således Nynne, der over for SE og HØR for nylig afslørede, hvordan hun i virkeligheden har det, efter hendes nu ekskæreste skal på anklagebænken tiltalt for vold.

Få hele historien i artiklen nedenfor.

Sponsoreret indhold