Reality 18. marts 2020

Fie Laursen er tilbage på Tinder: Giver gode råd til piger

Det er kun lidt over en måned siden, Fie Laursen og normanden Daniel Cristino gik fra hinanden. Nu er skandalebloggeren tilbage på Tinder, og det er med gode råd til sine mange følgere derude

Mange danskere prøver lige nu at få tiden til at gå, mens landet er i Corona-lockdown. Fie Laursen har fundet sin mest naturlige måde at underholde sig selv på.

Hun er selvfølgelig tilbage på dating-appen Tinder, selv om det kun er lidt over en måned siden, hun og nordmanden Daniel Cristino gik fra hinanden.

På sin Instagram-profil har Fie delt en video, hvor hun prøver at underholde sine mange følgere. Her fortæller hun, at hun er kommet på Tinder igen og kommer i den forbindelse med en række råd til sine medsøstre derude.

- Piger, et råd fra mig i disse corona-tiden, starter reality-bloggeren den halvanden minut lange video:

- Hvis du ligesom mig sidder og fedter rundt på Tinder – hyggeligt! Men ikke så hyggeligt, hvis du tager derhjem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Fie Laursen har fuld fart på for tiden (Foto: Dan Mariegaard)

Herefter kommer tv-fadæsen dog med et ret fornuftigt råd til sine følgere, som lyder på, at de lige skal tænke sig om en ekstra gang, før de beslutter sig for at tage hjem til deres Tinder-flirt.

- Det mest traumatiserende i hele verden – udover at have været med i ”Paradise” – tænk hvis du bliver sat i karantæne i 14 dage med en fyr, du ikke kender, advarer Fie.

Et meget sjovt - men også meget urealistisk - scenarie. Man bliver naturligvis ikke sat akut i karantæne hjemme hos en person, som man ikke kender.

Tanken er dog meget sjov, og Fie har da også fået masser af rosende kommentarer på sin Instagram-profil for videoen.

- Du kan godt glemme alt om personlige hygiejne. Han ved da ikke, hvad en conditioner er. Han har ikke set skyggen af en negleklipper, siden han boede hjemme hos mor, slynger Fie blandt andet ud i løbet af videoen.

Se videoen her:

Vis dette opslag på Instagram

Tag en Tinder Queen og giv hende en reminder #BlivHjemme

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Sponsoreret indhold