Reality1. april 2021

Fie Laursen ansat på SE og HØR: - Min drøm er gået i opfyldelse

Allerede fra næste uge kan SE og HØRs læsere få svar på livets store spørgsmål i ”Fies brevkasse”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe en hemmelighed, at den 24-årige Fie Laursen i årevis har været et populært emne i tabloidpressen – særligt hos SE og HØR.

Og det er da også det mangeårige samarbejde mellem netop SE og HØR og den skandaleramte frøken Laursen, der er årsag til, at hun nu kan føje brevkasseskribent til CV’et.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_5.png
 Foto: Janus Nielsen

Foto: Janus Nielsen

Fie har således endelig takket ja til at blive en fast del af holdet på SE og HØR. En ansættelse, som chefredaktør Niels Pinborg i den grad jubler over:

- Det er et kæmpe scoop for SE og HØR – og ikke mindst SE og HØRs læsere – at vi har ansat Fie som vores nye brevkasseskribent. Hun er uden tvivl tidens største influencer og har altid været firstmover, når det handler om at dele ud af sig selv. Alt det kommer nu SE og HØRs mange læsere til gode, forklarer Niels Pinborg.

Han afslører desuden, at det længe har været et ønske for SE og HØR at ansætte netop Fie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_design_4.png
 (Foto: Aller Media / Jesper Sunesen)

Foto: Aller Media / Jesper Sunesen

- Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Fie vil kunne hjælpe mange med sin enorme livsindsigt og sin indstilling til livet. Jeg er stolt over, at det endelig er lykkedes os at få Fie ombord.

Det er dog ikke kun SE og HØRs chefredaktør, der er ovenud begejstret for, at den tidligere realitystjerne endelig bliver en fast del af teamet på Havneholmen.

Fie Laursen selv er lykkelig for endelig at have fundet sin rette hylde:

- Min drøm er gået i opfyldelse. Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med SE og HØR, hvor jeg har delt mine op- og nedture. Og med min egen brevkasse kan jeg endelig dele ud af mine erfaringer og rådgive folk, der har brug for hjælp, lyder det begejstret fra Fie, der tiltræder sin nye stilling allerede den 6. april.

Sidste år flyttede Fie Laursen til Spanien, hvor hun siden da blandt andet har forsøgt sig som ejendomsmægler og salg af pikante billeder og videoer på OnlyFans.

Fie har dog på nuværende tidspunkt ingen planer om at vende hjem til Danmark – og jobbet hos SE og HØR kan heldigvis nemt kombineres med OnlyFans-livet fra adressen i Marbella, Spanien.

Hold øje med SE og HØRs hjemmeside, hvor ”Fies brevkasse” om ganske få dage bliver en realitet.

Sponsoreret indhold