Fie Laursen anklager YouTube-stjerne: - Han har hacket mig!

Fie Laursen nåede kun at være tilbage på Instagram i få uger, før hendes profil igen forsvandt ud af det blå. Denne gang påstår hun dog, at det ikke er Instagram, som står bag lukningen.

Skal man tro den 24-årige tv-kendis og amatørpornostjerne er hendes nye profil "Fieinmarbella" nemlig blevet hacket. Og det er ikke hvem som helst, hun beskylder for at stå bag den angivelige hacking.

- Jeg er blevet hacket! Både min kode og e-mail er ændret, og det skete sjovt nok lige efter, MarckozHD havde lavet storys om, at han mente, jeg fik hans opslag om mig fjernet. Jeg har fået mails, hvor det står, at min e- mail er ændret osv., siger Fie til SE og HØR.

Frøken Laursen nåede at skrabe mere end 300.000 følgere sammen på sin nye Instagram-profil. De ser nu ud til at være væk, men Fie har stadig et håb og en tro på at få profilen tilbage.

- Så jeg har skrevet til Instagram, og jeg håber, personen ikke har slettet min profil helt, forklarer hun og fortsætter:

- Personligt tror jeg, det er MarckozHD. Personen har vitterligt fjernet min e-mail, så jeg ikke kunne anmode om ny adgang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie er bestemt ikke tilfreds med endnu en gang at have mistet sin Instagram-profil (Foto: Jesper Sunesen)

Det er ikke mig!

SE og HØR har været i kontakt med den populære YouTube- og Twitch-stjerne MarckozHD, hvis borgerlige navn er Mark Tange. Han har sammenlagt over 200.000 følgere og abonnenter på henholdsvis Instagram og YouYube.

Han afviser fuldstændig, at det skulle være ham, som har hacket Fie Laursens Instagram-profil.

- Jeg kan garantere dig for, at jeg ikke har “hacket” hendes Instagram, skriver Mark Tange til SE og HØR.

Han fortæller yderligere, at han slet ikke aner, hvilke Instagram-storys, der er, Fie nævner i sin anklage mod YouTube-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er ikke første gang, der er krig mellem Laursen-familien og Mark Tange. Youtuberen har flere gange langet kraftigt ud efter både Fie og især hendes bror Boris, som han af flere omgange har beskyldt for svindel.

På de sociale medier er det i perioder fløjet frem og tilbage med tilsvininger mod hinanden, og Mark og Boris skulle angiveligt have udfordret hinanden til en boksekamp. Det er dog uklart, hvor langt de forhandlinger er.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close