Reality30. marts 2021

Fie Laursen åbner op om mere reality: Derfor vil hun tilbage på skærmen

Der er en helt særlig årsag til, at 24-årige Fie Laursen længe har holdt sig langt fra livet bag realityskærmen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den garvede influencer og tidligere realitystjerne er muligvis ikke helt færdig med at lave fjernsyn.

Det er ikke længe siden, at DR-dokumentaren ”Fie”, hvor Fie Laursen selvsagt er hovedperson, var aktuel. Men det er ikke den type tv, Fie overvejer at lave mere af.

For nylig proklamerede hun nemlig, at realityhittet ”Ex on the Beach” var på ønskelisten over programmer, hun gerne ville deltage i – igen. Og det er da heller ikke første gang, at Fie er på realityskærmen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_5.png
 Foto: Janus Nielsen

Foto: Janus Nielsen

Udover ”Ex on the Beach” har fans af frøken Laursen også set hende i programmer som ”Divaer i junglen”, ”Paradise Hotel”, ”Til middag hos” og ”Fies bryster”. Og måske ser vi hende snart igen:

- Jeg kunne godt finde på at lave mere tv, fortæller Fie til SE og HØR og uddyber, at der har været en helt særlig årsag til, at blandt andet fjernsyn har været sat på pause.

- Jeg har lige været i et forhold i et år med en person, der undertrykte den, jeg var på nogle punkter - som blandet andet tv- og influencer-branchen, fordi han fik mig til at føle, det var en branche at skamme sig over, forklarer Fie.

Bruddet fra den kæreste, som hun for ganske nylig brød med – og som i øvrigt angiveligt stjal fra hende – har således givet hende et særdeles anderledes syn på tilværelsen.

Ifølge Fie var ekskæresten nemlig ganske tilfreds med særligt sit privatliv:

- Men det er ikke den, jeg er. Så at blive single og fri har gjort, at jeg har fundet tilbage i mig selv, og det har givet mig en ro omkring den, jeg er, lyder det videre fra den garvede tv-personlighed, der desuden uddyber, at det i virkeligheden ikke er noget, hun skammer sig over.

Derimod er det noget, hun elsker at beskæftige sig med.

Det er dog ikke, fordi Fie Laursen umiddelbart har en konkret plan om at vende tilbage til realitybranchen. Følgere og fans af Fie må således væbne sig med tålmodighed.

Sponsoreret indhold