Reality18. februar 2021

Ferhat smeltede Løvernes hjerter: - Det er meget ømt

Der var kun gode vibes i luften, da Ferhat Turan gæstede "Løvens hule"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loevens_hule_tsl.jpg
 (Foto: DR (Per Arnesen))

Livet har budt på op og nedture for Ferhat Turan, der gæstede programmet "Løvens hule" torsdag.

Selvom han nu har styr på livet og er direktør i sit eget rengøringsfirma Comebackcleaner, har det nemlig ikke altid ligget i kortene, at han skulle være erhvervsleder.

Det fortæller Ferhat selv i programmet, hvor han også afslører, at han har været tilknyttet en bande. Men det gør deltagelsen så meget desto bedre.

- Det var spændende, en udfordring og helt igennem fantastisk. Jeg havde tidligere set programmet og drømt om at stå derinde, og pludselig så var jeg der, siger han til SE og HØR.

min mentor

Sammen med Ferhat stod Poul Kjellberg, der har en særlig plads i Ferhats rehabilitering.

- Poul er medejer, og så har han været min mentor gennem ti år, så vi har et helt speicelt forhold, siger Ferhat.

Det kom ikke som en overraskelse for den næsten nyslåede direktør, at der ville blive talt om hans fortid i programmet. Firmaet Comebackcleaning er nemlig sprunget ud af netop den fortid.

Ferhat ynder at ansætte indvandrerkvinder, som måske ellers har svært ved at finde et job.

- Jeg vil gøre noget på et område, som ellers kun bliver brugt af politikere til at føre valgkamp. Jeg vil ændre det, siger han.

Det blev ikke til nogen investering, men Christian Arndt lagde 20.000 til markedsføring af virksomheden kvit og frit. Mia Wagner tilbød ligeledes vejledning gennem en periode.

Begge ting er blevet til noget.

- Vi er i fuld gang med markedsføringen, og Mia har faktisk været her flere gange end aftalt. Hun hjælper mig, hvis der er brug for noget.

- Det er virkelig gået godt siden min deltagelse. Til slut vil jeg sige, at man skal støtte min sag, for det handler om Danmarks fremtid, siger Ferhat Turan til SE og HØR.

Sponsoreret indhold