Reality21. januar 2022

Feberramt Lærke Bodilsen: Hvis jeg dør nu, skal I vide ...

Lærke Bodilsen er så syg, at hun føler, hun er ved at kradse af, fortæller hun.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-09-03_kl._14.33.57.png
 Foto: Privat

Influent og OnlyFans-profil Lærke Bodilsen joiner gruppen af danskere, der lige nu er feberramte.

"Se på mig"-stjernen er så hårdt ramt, at hun har valgt at dele et afskedsbrev, hvor hun får sagt tak til udvalgte personer og forklaret, hvordan hun vil herfra, hvis nu hun skulle stille træskoene snart.

- Sådan helt alvorligt, jeg ligger lige nu med 40 i feber. Jeg føler virkelig, jeg er lige på grænsen til at kradse af, meddeler Lærke Bodilsen og fortsætter:

- Hvis det er tilfældet, vil jeg lige afslutte det ordenligt med et par ord.

Herefter følger i punktform en liste med de ting, OnlyFans-profilen gerne vil sige, inden hun dør:

Et godt råd, taksigelser, testamentering af hendes formue samt ønsker til, hvilke blomster og personer, hun gerne vil have med til sit sidste farvel.

- Husk altid at være tro mod dig selv, lad aldrig nogen ændre dig. Du er helt fantastisk, som du er.

- Tak til Reality Awards og støtter for at nominere mig som den bedste nye på tv, jeg er ked af, hvis jeg ikke når at opleve showet her i 2022.

- Til min familie og fans, tak for altid at være der for mig, når andre ikke troede på mig. Det er alt sammen jeres skyld, at jeg overlevede alt, hvad denne usle verden har udsat mig for.

- Alle mine penge skal gå til min familie, så de kan komme ud og opleve verdenen, rejse alle steder hen, som de drømmer om.

- Info om begravelse: Alle fans, venner, familie og bekendte og folk, som bare elsker og respekterer mig, er velkommen til min begravelse. Alle mennesker, som virkelig har trådt på mig og knust mig skal selvfølgelig holde sig væk.

- Info om begravelse: Jeg vil brændes og ikke begraves. PS: Jeg elsker hvide store roser.

Lærke Bodilsen fortæller samtidig, at hun godt kan se, det virker som nogle voldsomme udmeldinger.

- Måske nogle mener, jeg overreagerer, men jeg er vokset op i en familie, hvor det er normalt at snakke om døden. Ingen skam i det. Vi skal jo alle væk herfra en dag.

Sponsoreret indhold