Reality23. december 2022

Farvel, Danmark! Thalia Pitzner rykker til Tyskland

Snart er samtlige døtre fra "Diamantfamilien" fortid i Danmark. Storesøster Thalia Pitzner er lige nu tæt på at flytte til Tyskland, afslører hun over for SE og HØR
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I løbet af efteråret har Thalia og hendes to søstre været fast inventar i "Vild med dans"-studiet, hvor mor Katerina brillierede i både tango og vals.
 Video: Aller TV

Elvira bor i Dubai, Ophelia bor i Spanien, og snart er alle tre Pitzner-søstre rykket ud til det store udland.

Thalia Pitzner afslører nemlig over for SE og HØR, at hun planlægger at flytte til Tyskland, når vi om få dage skriver 2023 i kalenderen.

Da vi fanger hende over telefonen, står hun i en tysk lufthavn og er på vej hjem til Danmark for at fejre jul.

- Jeg har været nede og kigge lidt rundt, fordi jeg skal derned og træne med nogle af alle de heste, jeg har. Jeg vil gerne køre endnu hårdere på med min heste-business, fortæller Thalia til SE og HØR.

Thalia Pitzner
Når vi inden længe skriver 2023, kan Thalia meget vel skifte adresse til et tysk postnummer.
 Foto: Lars H. Laursen

Som seere af "Diamantfamilien" ved, så har den ældste Pitzner-søster godt gang i sin hesteforretning. Og hun har bestemt ikke tænkt sig at se sig tilbage.

- Det kunne være superfedt at komme ned til et rigtig professionelt sted, som jeg har fundet, for at træne og for at ride noget mere og lave noget forretning, siger Thalia og uddyber:

- Der er Tyskland rigtig godt, og jeg har et godt setup hernede. Jeg skal bare finde et sted at bo også, mens jeg er væk.

Hvornår hun flytter og i hvor lang tid, ved Thalia ikke endnu. Men hun har fået et rigtig godt indtryk af Tyskland på både heste- og boligfronten.

- Jeg er ikke sikker på, hvor lang tid det drejer sig om, men hvis jeg trives, kan det være, jeg bliver væk i lidt længere tid, røber diamantdatteren.

Mor Katerina behøver dog ikke at græde salte tårer endnu. Den endegyldige beslutning er stadig ikke taget, og på Thalia lyder det ikke til, at hun har tænkt sig at være væk i flere år ligesom sine søstre.

- Det kan også være, at jeg savner mine veninder og mit liv herhjemme for meget til at være væk i lang tid, forklarer Thalia.

Sponsoreret indhold