Familien fra Bryggen29. april 2020

Vild forvirring: Hvornår skal Geggo i virkeligheden føde?

I øjeblikket er ”Familien fra Bryggen”-fans ret forvirrede over, hvornår Geggo og Cengiz skal være forældre til barn nummer to
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_6.jpg
 (Foto: TV3)

Tilbage i februar måned kunne Brygge-stjernen afsløre, at den lille familie med Stephanie, Cengiz og Alba snart byder en lille ny velkommen.

Men inkarnerede fans af det populære TV3-program ”Familien fra Bryggen” har i den grad bemærket, at der florerer forskellige terminsdatoer i forbindelse med Geggos fødsel til sommer.

Da programmet i sidste uge havde sæsonpremiere, kunne seerne se Stephanie Karma Salvarli tage en graviditetstest.

Testen viste, at Brygge-skønheden var gravid – og at terminsdatoen var på manden Cengiz’ fødselsdag den 20. juni.

Og det fik altså en god portion af Geggos mere end 568.000 følgere på Instagram til tasterne, efter hun i begyndelsen af måneden havde delt et opslag på det sociale medie.

Her skrev hun nemlig, at hun var halvvejs i sin graviditet:

- Så nåede jeg halvvejs i graviditeten ... Og man kan roligt sige, at det har været anderledes denne gang, skrev hun blandt andet til opslaget på Instagram af hende selv og datteren Alba, der giver hinanden et ordentlig smækkys.

Med lidt hurtig hovedregning må det umiddelbart betyde, at Geggo nedkommer en gang i august. Noget, der ikke stemmer overens med det, man så i sidste uges afsnit af det populære program.

Desværre er der en risiko for, at den nu 30-årige Stephanie i virkeligheden har gennemgået en abort, inden hun på ny er blevet gravid.

Spekulationerne er mange. Men en ting er sikkert: Stephanie vil ikke kommentere på sagen:

- Nej det har jeg ikke lyst til at uddybe nu, svarerede Geggo Realityportalen, da de spurgte ind til terminsdatoen.

Sponsoreret indhold