Planter mindetræ for Mopper

Mopper var \

Mopper var "Familien fra Bryggens" matriark.
Hun kom oprindelig fra England, men boede det meste af sit liv i Danmark.

(Foto: All Over)

I aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" skal Geggo og Cengiz plante et mindetræ for Mopper i deres have. 

Og det får de hjælp til fra Linse. 

Men der er faktisk en helt speciel grund til, at Geggo vil have et mindetræ i baghaven. Hun håber nemlig, at det kan hjælpe hende med at bearbejde sorgen efter mormorens død. 

– Det er helt vildt plat faktisk. Men for mig, hvis jeg får det plantet, så tror jeg, jeg vil føle, at der er lagt lidt låg på en kasse, og måske vil det hjælpe mig, håber jeg, til at prøve og komme lidt videre, fortæller Geggo i aftenens afsnit. 

Men intet er som bekendt helt uden lidt diskussion, når man er "Familien fra Bryggen". Derfor skal der først diskuteres, hvor træet skal stå henne. Og der er Geggo og Cengiz ikke helt enige.

Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens program

Moppers aske står stadig i Linses lejlighed

Egentlig var det meningen, at Mopper skulle spredes ud over havet på en varm sommerdag. Men sådan er det indtil videre ikke blevet.

Det skyldes, at Linse Kessler har mere end svært ved at undvære sin elskede mor.

– Asken står stadig derhjemme. Jeg vil ikke af med Mopper. Jeg siger godmorgen og godaften til hende, og så tager jeg en snak med hende og tager hende under armen og snakker om, at vi har skybrud, for det elskede hun, fortalte Linse til SE og HØR tidligere på året

Derfor bliver hun indtil videre stående i en flot grøn urne i Linses lejlighed på Bryggen.

– Jeg havde aftalt med Mikkel (Kessler, red.), at vi skulle strø hende. Men da han en dag spurgte, om vi ikke snart skulle få det gjort, spurgte jeg, om det var vigtigt for ham, for jeg vil gerne beholde hende længe, måske altid, fortalte Linse, og den idé var heldigvis en idé, som hendes lillebror var med på. 

– Han var cool med det, så det skulle jeg bare gøre, har Linse fortalt. 

Du kan se flere billeder af Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close