Nu sker det: Mopper bliver begravet

Det er mere end fem år siden, at “Bryggen”-dronningen, Linse Kessler, og resten af familien mistede deres elskede Mopper. Først nu bliver hun begravet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Linse og datteren Geggo har besluttet, at deres elskede Mopper skal begraves.
 Video: NENT Group

Den 21. november 2016 tog Mopper sit sidste åndedrag, efter i flere måneder at have kæmpet med alvorlig sygdom. Hun blev 78 år gammel.

Efterfølgende blev Mopper, med det borgerlige navn Ann Patricia Christiansen, ikke begravet på traditionel vis. I stedet drog familien efterfølgende til England, hvor Mopper kom fra, for at sprede hendes aske.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ee3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Vi var i England og strø hende, og så ser det ud, som om vi strøer det hele, men det gør vi ikke, for Mikkel er jo også nødt til at have noget af Mopper, forklarede Linse.

– Det kan godt virke makabert, men det er det ikke. Jeg har faktisk taget noget af Moppers aske med, fortalte hun og viste en kop med aske frem til en jublende sal.

I den nye sæson af “Familien fra Bryggen” har seere da også været vidner til, hvordan familien har haft gemt Moppers aske i en lille bøtte.

Men nu skal hun altså begraves:

– Så kom dagen, hvor Mopper skal i jorden – nok en lille smule imod hendes vilje. Men sådan er det, hun er sgu nok ligeglad, lyder det grinende fra “Bryggen”-overhovedet i det nyeste afsnit af TV3-hittet.

Familien har da også allerede haft glæde af det nye gravsted, som var datteren Stephanies idé, da Mopper for få uger siden havde fødselsdag.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Selv om Mopper egentlig ikke ønskede sig et gravsted, har “Bryggen”-familien således valgt det stik modsatte:

– Jeg har savnet en afslutning. Jeg har savnet at få lagt låg på og få sagt ordentligt farvel til Mopper, forklarer Stephanie “Geggo” Salvarli i det nyeste afsnit af programmet.

Og jeg ved, at det her bliver afslutningen på min sorgproces, som jeg jo er blevet rigtig meget bedre til at håndtere. Men som jeg stadig ikke helt har låg på.

Se videoen, hvor Mopper skal begraves, øverst i artiklen.

Du kan se det nyeste afsnit af “Familien fra Bryggen” på Viaplay allerede nu og i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold