Familien fra Bryggen14. december 2008

Linse: Vil have mindre bryster

Mikkel Kesslers storbarmede storesøster skal under kniven og have fjernet lidt af den enorme barm
Det er ved at være tid til at kysse Linses svulstige kavalergang farvel
Det er ved at være tid til at kysse Linses svulstige kavalergang farvel
 Foto: Michael Medgyesi

Skandinaviens største kavalergang bliver snart en anelse mindre. 42-årige Linse, der udover sine gigantiske fortrin også er kendt for at være bokseren Mikkel Kesslers storesøster, har fået nok af sin dobbelte J-skål.

I ti år har Linse slæbt rundt på 1600 ml silikone i hvert bryst og nu skal de reduceres med 400 ml hver, så hun igen kommer ned på de 1200 ml, hun i sin tid havde. Brysterne forsvinder altså bestemt ikke helt.

- Jeg er slet ikke træt af dem. De har givet mig stor glæde, men de var til en anden tid. De var gode til min tid som nøgenmodel, nu er jeg blevet 42 år og klogere, og jeg vil ikke hele tiden være "hende med brysterne". Men lidt vil jeg nu gerne. Ellers ville jeg jo få lavet dem til en C-skål og det gør jeg jo ikke. Vi må ikke glemme hyggen, siger Linse til Ekstra Bladet.

Hemmelige brystvorter

Selv om Linse har en fræk fortid som nøgenmodel er det for længst slut med at vise det hele. Den storbarmede kvinde har nemlig lovet sin 18-årige datter ikke at vise sine brystvorter.

Det løfte kan godt være svært at holde. 42-årige Linse går nemlig næsten aldrig med bh, så de strittende brystvorter kan godt være svære at skjule.

Jul med Mikkel Kessler

På trods af brystreduceringen kommer Mikkel Kessler til at holde jul med sin søsters store balloner endnu en gang. Linse skal nemlig først have fjernet lidt af silikonen i begyndelsen af det nye år.

Som sædvanlig skal Mikkel Kessler og storesøster Linse fejre jul med deres mor, der bor i en lille lejlighed på islandsbrygge, men det er ikke en helt traditionel jul.

- Vi synger ikke julesalmer, men hygger os og spiser og har det sjovt langt hen på natten, fortæller den storbarmede blondine i Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold