Familien fra Bryggen17. september 2017

Linse sætter Moppers lejlighed til salg

Næsten et år efter Moppers død er Linse Kessler nu klar til at sætte hendes lejlighed til salg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ee3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er snart et år siden, at Mopper fra "Familien fra Bryggen" afgik ved døden efter længere tids sygdom.

Men først nu er datteren Linse klar til at skille sig af med den lejlighed, som Mopper boede i.

Det fortæller Linse til Realityportalen.dk.

– Moppers lejlighed er nu tømt og helt renoveret. Den var ikke så pæn før, men den er blevet super flot, så nu er den klar til at blive solgt. Det har taget rigtig lang tid at tømme den, for vi ikke har været så gode til at tage hen og pakke det hele sammen, men nu er det overstået, fortæller Linse til Realityportalen.dk.

Det, at det har været svært at få tømt Moppers lejlighed, er meget i tråd med, at Linse tidligere har fortalt, hvor svært det har været at miste Mopper, der blev 78 år gammel.

Da Mopper tidligere i år ville have været fyldt 79 år, sendte Linse hende da også en hilsen på Facebook.

- I dag ville vores dejlige elskede Mopper fylde 79 år, det nåede hun desværre ikke her, men jeg er sikker på at hun hygger sig, der hvor hun er, med godt selskab, og en lille Porter. Tillykke Mor, Jeg elsker dig så højt, og vi savner dig helt sindsygt.. BIG LOVE til alle jer der også har mistet, skrev Linse tilbage i juni.

Mopper flyttede hjem til Linse i den sidste tid

Den sidste tid Mopper levede, var hun for syg til at bo i sin lejlighed.

Derfor flyttede hun ind i Geggos gamle værelse i Linses lejlighed på Bryggen. Linse og Mikkel begyndte at dulme Moppers smerter med cannabisolie, og familien snakkede om, at Mopper kunne få lov at dø i hjemlige omgivelser hos Linse. – Hun kunne ikke sove om natten, fordi hun var så ked af det. Hun var totalt forvirret, og om morgenen troede hun, hun var i England. Hun kunne slet ikke finde rundt i det. Det var så synd. Så hun blev indlagt på Hvidovre, har Linse efterfølgende fortalt.

Den 21. november 2016 var hele familien samlet om Mopper.

Mikkel Kessler løftede stemningen med sine røverhistorier, da Mopper trak vejret for sidste gang.

– Pludselig mens Mikkel var midt i en historie om en gummibåd og noget med hans far, der var sur nede i Portugal, holdt Mopper op med at trække vejret. Jeg sad et sekund og ventede på, hun ville begynde igen, men så mærkede jeg jorden åbne sig inden i mig. Det var nu, i det her stille øjeblik, hun gled væk og ud af hænderne på os, skriver Linse i bogen "Mopper og mig", der udkom 29. maj.

Du kan se flere billeder af Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold