Familien fra Bryggen 3. september 2014

Linse: - Min fyr ta'r bagdøren

Brystbaben er åbenhjertig om sit kærlighedsliv
Af af
Der er kun ganske få ting, Linse ikke vil tale om.
Der er kun ganske få ting, Linse ikke vil tale om.
Foto: Thomas LaursenTorsdag aften kører den sjette sæson af "Familien på Bryggen" atter i dit fjernsyn, men denne gang skal du heller ikke forvente at se Linse Kessler med en kæreste, når vi følger mor Ann, Geggo og Linse på godt og ondt.

- Jeg har ikke tid til kærlighed. Og jeg tror kun, at vi har en portion kærlighed at dele ud af, og den portion går til min familie og mine hunde. Jeg har ikke tid og plads til at være en god kæreste og passe et forhold.

LÆS OGSÅ: Linse sigtet for tyveri af hunde

Der er dog alligevel en bestemt fyr, som får ekstra stor opmærksomhed fra Linse.

- Det er ikke kærlighed, vi hygger bare. Vi ses bare en gang om ugen cirka. Det bliver ikke rigtig til mere, smiler Linse.

- Jeg ville være den dårligste kæreste i hele verden, og jeg ville snerre og være kort for hovedet og sige: "hvad er det du ikke forstår. Jeg har travlt."

Kan ikke lide af få den i røven
Alligevel er brystbomben ikke ensom, og hun er ikke i tvivl om sin fyrs kvaliteter.

- Ham jeg ser nu er gudelækker og hammersød, men det er passende for os begge to, for vi har begge skide travlt, og han tager bagdøren, griner Linse.

- Tager bagdøren, hvad mener du med det?

- Nej, ikke den bagdør. Jeg kan ikke lide det i røven, griner Linse, da journalisten misforstår hendes betydning af bagdøren.

Det, Linse mener, er, at hendes fyr ikke er meget for nysgerrige blikke, og derfor forlader hendes lejlighed på en diskret måde.

Og selvom den bramfri kvinde ikke har tid til kærlighed nu, så forventer hun ikke, at hun bliver gammel og ensom.

- Jeg skal blive gammel med en eller anden dejlig mand. Men det bliver, når jeg har tid til at være sød ved ham og ordne hans tånegle.

Og indtil da skal hendes 292.000 følgere på Facebook ikke frygte, at de kommer til at læse om Linses sexliv på nettet.

- Der er nogle bestemte ting, jeg lader være med at skrive af hensyn til mine unge følgere, slår den blonde brystbombe fast.

LÆS OGSÅ: Linse tilbød Geggo 10.000 kroner for at droppe kæreste

Sponsoreret indhold