Linse Kessler taler ud: Firmaet lukker og slukker

Den 56-årige “Familien fra Bryggen”-dronning er vant til at have fart på. Men nu vinker hun altså farvel til en af sine helt store og tidskrævende projekter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er, som om den ukronede "Bryggen"-dronning har lidt for mange jern i ilden – og nu har hun således taget en beslutning om at lukke sin skønhedsserie.

Video: NENT Group

Det hele lød så godt, da Linse Kessler for få år siden lancerede sin skønhedsserie under navnet Lenina Coleman (Linses fornavn og mor Moppers oprindelige pigenavn, red.).

Men da “Bryggen”-stjernen ønskede at deodoranter, cremer og makeup-wipes, som er en del af sortimentet, alt sammen skulle være vegansk og cruelty-free, og desuden produceres på dansk jord, så var det, som om det pludselig blev ekstra svært at drive forretningen.

Og det er da også en af årsagerne til, at Linse Kessler lukker og slukker for Lenina Coleman-skønhedsserien og i stedet vil fokusere på noget andet.

Det er dog ikke kun det hårde arbejde, der har været årsag til lukningen. Selv mener Linse, at hendes ADHD spiller en rolle i hendes beslutning om ofte at kaste sig ud i nye projekter. Og nu er det således blevet for meget:

Artiklen fortsætter under billedet …

Linse Kessler

Linse Kessler har nu valgt at fokusere på helt andre ting i sit liv.

Foto: Janus Nielsen

– Jeg er et bestemt sted i mit liv lige nu, højst sandsynligt også pga. min ADHD, hvor jeg har taget sygt mange beslutninger sådan her – og gjort det i morgen, forklarer Linse Kessler i det nyeste afsnit af realityhittet og knipser med fingrene for at signalere, netop hvor hurtigt hun tidligere har taget beslutninger om at starte nye projekter op.

En af de hurtige beslutninger har således været at starte Lenina Coleman, som “Familien fra Bryggen”-dronningen nu har besluttet sig for at lukke ned.

Linse Kessler forklarer desuden, at hun har fået en åbenbaring, der nu har gjort det helt klart, hvad hun i stedet skal fokusere på i sit liv. Og der er ingen tvivl om, at hun i den grad er tilfreds med sine fremtidsudsigter.

Se videoen, hvor Linse blandt andet fortæller om lukningen af Lenina Coleman og planerne for fremtiden, øverst i artiklen.

Du kan se det nyeste afsnit af “Familien fra Bryggen” på Viaplay allerede nu og i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold