Familien fra Bryggen5. januar 2020

Linse Kessler i store smerter: På hospitalet nytårsaften

Linse Kessler kom særdeles smertefuldt ind i 2020 og måtte på hospitalet nytårsaftensdag

Linse Kessler havde planer om en rolig og skøn nytårsaften i selskab med sine hunde. Men sådan gik det langtfra.

I stedet måtte den 53-årige Brygge-dronning en tur på hospitalet, efter hun nytårsaftensdag fik voldsomme smerter i brysterne.

Det fortalte hun, da hun fredag ringede ind og snakkede med Ditte Okman i årets første udgave af det populære radioprogram ”Det, vi taler om”.

Det skriver B.T.

De voldsomme smerter fik Linse Kessler til at frygte, at der var sket noget med de implantater, hun har fået indopereret i sine bryster.

Til Ditte Okman fortalte hun, at hun frygtede, at hendes implantater var eksploderet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler_mho.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Linse sammen med sine hunde Jytte og Taki. Foto: Aller Media

Derfor tog hun forbi hospitalet, hvor lægerne dog kunne berolige hende med, at der ikke var noget galt med implantaterne.

I stedet kunne lægen fortælle, at Linse Kessler havde fået flere fibersprængninger i brystet – formentlig som følge af den forkølelse og dertilhørende hoste, som hun har døjet med henover julen.

- Jeg tog hjem og spiste nogle panodiler, men så vågnede jeg grædende om natten, fordi det gjorde så ondt, fortalte Linse Kessler ifølge B.T. i radioprogrammet.

- Og jeg er altså normalt ikke sådan en hylemaskine, men det gjorde sgu ondt. Jeg synes ikke, det var en sjov nytårsaften.

Derfor er jeg alene nytårsaften

Da SE og HØR tilbage i begyndelsen af december mødte Linse Kessler til premieren på ”Frost 2” fortalte hun, at hun vidste præcis, hvordan hun skulle fejre sin nytårsaften:

- Jeg skal have pyjamas på, og en hund under hver arm, og så skal jeg bare sidde og se fjerner, fortalte Linse, inden hun tilføjede, hvorfor hun vælger at holde nytår i sofaen:

- Det bliver mig og hundene og så rockmusik og gardiner for, for Jytte er ikke så glad for fyrværkeri.

- Jeg kunne aldrig finde på – lige meget om mine hunde var bange for fyrværkeri eller ej – at forlade dem sådan en aften. Nu er jeg flyttet i hus ude i Dragør, og der er ikke så meget fyrværkeri. Men jeg drikker ikke alkohol, så jeg er sådan en hjemmefis, fortalte Linse Kessler videre.

På spørgsmålet om hun har nogle nytårsforsætter, lød det uden tøven:

- Jeg synes bare, jeg bliver et federe og federe menneske helt af mig selv.

Du kan se hele interviewet med Linse Kessler øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold