Familien fra Bryggen 8. april 2021

Linse kan fejre jubilæum: Jeg har sgu nydt det

I et helt årti har danskerne fulgt tv-stjernens liv. Hun elsker det hele, men kunne også trænge til en pause af og til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er stadig fuld fart over feltet på Bryggen, når 55-årige Linse Kessler ruller sig ud.

Det er sjældent kedeligt, når man er i selskab med Linse, og det har danskerne fået lov til at være i snart 10 år. 

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Mikael Rieck)

Linse Kessler, 55, har det godt med, at danskerne følger med i hendes liv. – Det er fantastisk. Det er en gave, hvis man kan lide det, som jeg kan. Foto: Mikael Rieck

– Der er mange, der godt kan lide mig, men der er også haters. Der er plads til alle meninger. Jeg har sgu nydt det i alle årene, og jeg føler mig meget heldig, siger Linse Kessler til SE og HØR.

De fleste danskere er på fornavn med hende, og de kender detaljerne i hendes liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det kan slå gnister, når man både skal være familie og kollegaer.  – Vi har mange hyggelige stunder, men som alle andre familier bliver vi uvenner indimellem. Det har vi været i alle 10 år, siger Linse, der her er sammen med Moster Niller, Didde, Cengiz og Geggo. Foto: Kaspar Wenstrup

– Hvis jeg står nede på hundestranden, så ved folk alt muligt om mig, så jeg behøver ikke forklare så meget. De kender til Mopper og Geggo og Alba. Det gør samtalerne meget nemme, siger brystbomben.

Hun har sjældent noget imod at blive stoppet af fremmede.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

I efteråret blev Linse Kessler kronraget, men det var en engangsforestilling. - Jeg klipper ikke mit hår så kort igen, lover Linse. Foto: Dan Mariegaard

– Jeg er det største snakkechatol. Nogle gange er det fansene, der er nødt til at sige, at de skal videre, griner Linse.

Trænger til pause

Hvert halve år kommer der en ny sæson af “Familien fra Bryggen”, hvor man følger Linse og hendes familie og venner i medgang og modgang.

Deres liv er deres job. Og det kan indimellem blive lidt for meget.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Instagram/Linse Kessler)

Indtil videre er det kun hundene Turbo Torben og Onkel Bennie, som ligger tæt med Linse. – Der er måske noget på bedding, men det kommer med i Bryggen. Det er kun en måske’er, røber Linse om muligheden for at få en mand med i seng. Foto: Privat/Instagram

– Vi skal både være en familie på godt og ondt, og så skal vi også arbejde sammen. Det bliver meget, vi ser hinanden på 10 år, erkender Linse.

I løbet af årene med “Familien fra Bryggen” har de holdt pause én gang, da Linse flyttede til Spanien. Det var noget, de alle nød.

– Det var en dejlig pause, hvor vi glædede os til at optage igen og savnede det. Lige nu når vi ikke at savne det, for den ene sæson tager den anden.

- Jeg kunne godt forestille mig, at vi sprang en sæson over, og så kunne vi lave noget andet. Jeg er i gang med “Linses Danmark”, og det håber jeg, vi kan fortsætte med. Det var simpelt hen så hyggeligt og sjovt at prøve at lave noget andet, lyder det fra realitydronningen.

Men lige nu er der ingen pause. Du kan atter følge “Familien fra Bryggen” på TV3 fra torsdag den 8. april, når den 19. sæson har premiere.

Lækre Linse

(Foto: Instagram/Linse Kessler)

I forrige uge blev Linse stylet og gjort smuk med en ny makeupserie, som hun har lavet i samarbejde med Noele Beauty, der laver vegansk makeup.  – Jeg har fået lov at lave en pallet med øjenskygge og blush, som hedder Just Me. Uanset hvor farvestrålende jeg er, så er jeg meget rolig og forsigtig, når det kommer til min makeup, så den er helt nede på jorden, siger hun. Serien er snart til salg, og det bliver til det, som Linse kalder en overkommelig pris. Foto: Instagram/Linse Kessler

Sponsoreret indhold