Familien fra Bryggen10. september 2020

Linse deler tips fra fængselstiden: Du kan bruge en elkoger til alt

Selvom det er mange år siden, den storbarmede Brygge-kvinde Linse sad i fængsel, så er hun ikke sky for at dele ud af sine allerbedste tips fra celle-tiden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag kan du igen følge med i livet hos ”Familien fra Bryggen”, når første afsnit af deres minisæson ruller over skærmen klokken 20 på TV3.

I aftenens afsnit tager familien blandt andet på camping, og her er Linse altså bestemt ikke bleg for at dele ud af sine tips fra dengang, hun sad bag tremmer i Vestre Fængsel.

Ved ankomst til campingpladsen er det nemlig tid til aftensmad, og Linse skal have majs, mens de andre skal nyde et par godt grillede pølser.

Der er dog ingen, der har en gryde eller blus med. Det slår dog ikke Linse af pinden.

- I gamle dage spiste jeg røde pølser, da jeg sad på vestegnen, og der puttede jeg dem bare ned i elkogeren, for så kunne jeg koge dem der, fortæller hun og uddyber:

- Altså man kunne godt købe pølser i købmanden inde på vestegnen, men du kunne jo ikke købe gryder og blus og alt muligt til din lille celle, så derfor er det bare ned i elkogeren med dem.

Cengiz er dog lettere skeptisk over Linses alternative metode til at nå i mål med majsene.

Se hele klippet herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Om det lykkes, det kan du se i det første afsnit af den 18. sæson af ”Familien fra Bryggen”, der har premiere i aften klokken 20 på TV3. Du kan også se det første af de tre nye episoder på Viaplay allerede nu.

https://imgix.seoghoer.dk/linse_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

Sponsoreret indhold