Familien fra Bryggen12. oktober 2015

Navneleg i gang: - Hvad skal vores lille pige hedde?

Geggo og kæresten Cengiz venter deres første barn – en lille pige som efter alt at dømme ser dagens lys i slutningen af januar. Nu er det vordende forældrepar så i gang med at finde ud af, hvad den lille prinsesse skal hedde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-66363.jpg
 Thomas Laursen

Til januar kommer der en ny beboer på Bryggen. Her bliver Geggo og hendes kæreste Cengiz forældre for første gang.

Det unge par fra TV3-programmet "Familien fra Bryggen" ved allerede nu, at de får en lille prinsesse, og derfor er de allerede gået i gang med at finde ud af, hvem den lille ny skal hedde. Og de er ikke helt enige om det, fortæller Stephanie ”Geggo” på sin blog ”Geggos verden”:

- Jeg er vild med navnet Jamilla, men der er Cengiz ikke helt enig. Så lige nu er vi faktisk på bar bund, skriver Geggo, der foruden navnet Jamilla også har fundet ét andet navn, som hun har forelsket sig i:

- Forleden mødte jeg en lille pige på 6 der hed Ingeborg. Mega cutie, oh dear lord i could just put her in my pocket!! Det er blevet vildt populært med lidt gammeldags navne, jeg er dog ikke helt hooked på the old fashion style, men jeg forelskede mig altså en smule i hende Ingeborg, nuj hvor var hun sød, skriver Geggo.

Geggo og Cengiz har vidst i omkring 10 uger, at de får en lille pige – og de sidste 10 uger har de derfor forsøgt at finde på et navn til den lille.

Men at de endnu ikke har fundet navnet, er dog ikke noget, der stresser dem.

De er sikre på, at de nok skal finde et navn til prinsessen, inden hun ser dagens lys i slutningen af januar.

- Vi har dog en klar aftale om at vi allerhelst gerne skulle have navnet på plads inden hun kommer til verden. Så det satser vi på. Føler nemlig bare ikke rigtig et navn som “lillefis” eller “mussepige” er passende, og det ville det vel blive hvis ikke vi har et navn, skriver Geggo på sin blog.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_340.png

Sponsoreret indhold