Geggos skrækoperation: Blev opereret af Jørn Ege i en dagligstue

I sin nye bog fortæller Geggo om den skrækoperation, hun fik foretaget som 18-årig. Den foregik i en dagligstue
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_5_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo har med egne ord altid været spontan og levet i nuet. Så da hun som 18-årig fik tilbudt at få lavet et par nye bryster af den omdiskuterede kirurg Jørn Ege, sagde hun ja.

Det fortryder hun dog i dag.

I sin nye bog ”GEGGO – Fra vild teenager til businesskvinde og mor”, der udkommer i dag, fortæller Geggo om den skrækoperation, som hun kalder ”den dummeste” i hele sit liv.

Operationen blev foretaget af den omdiskuterede læge og kirurg Jørn Ege og foregik i ”en ganske almindelig lejlighed” i Malmø, som Geggo selv beskriver det i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_13.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggos nye bog udkommer i dag, 6. maj. Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg kom i en seng, blev kørt ned ad en gang, forbi et badeværelse og ind i en ganske almindelig dagligstue. Hold kæft, hvor er det egentlig sygt at tænke på. Der var også en narkoselæge, der hed Niels. Han virkede professionel, og det gjorde mig rolig, fortæller Geggo i bogen.

- Ege og jeg havde langtfra talt ørerne af hinanden inden operationen, men vi havde dog aftalt, at jeg skulle opereres, så arrene lå under brysterne. Jeg blev lagt til at sove i narkose, og det gik fint med at falde i søvn, skriver hun videre

Da hun vågnede af narkosen, var alt dog ikke gået, som hun havde troet og håbet:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_2_1.jpg
 (Foto: Politikens Forlag)

Geggos nye bog udkommer 6. maj. Foto: Politikens Forlag

- Da operationen var overstået, vågnede jeg op i det her mærkelige soveværelse og havde rigtig mange smerter. Jeg var blevet spændt ind – ikke i en sports-bh, som man plejer – men med et stykke tape. Så fladt, at man slet ikke kunne fornemme mine bryster.

- Jeg havde den stramme tape på i 14 dage, så jeg kunne ikke bevæge mig overhovedet. Efterfølgende har jeg fået at vide af andre kirurger, at man ikke må stramme tapen så fast. Intet ved det indgreb var bare i orden.

Jørn Ege havde heller ikke foretaget operationen, som han og Geggo havde aftalt forinden. Han havde lagt arrene omkring brystvorten i stedet for under, som Geggo ellers havde bedt om:

- Da jeg så mine nye bryster for første gang, græd jeg, og jeg havde svært ved at stoppe.

Det gjorde så ondt, og det var så grimt og så forfærdeligt. Jeg havde fået en slags dobbeltbryster på hvert bryst, og be- vægede jeg bare armen lidt, kunne man se, at brystet delte sig op fra muskel til implantat. Det var simpelthen så dårligt lavet, fortæller en ærlig Geggo.

Selv om hun ikke var tilfreds med resultatet, gik der alligevel fire år, før hun fik lavet nye:

- De blev til gengæld virkelig flotte, og dem er jeg glad for. Jeg ammede Alba i tre år, og de sidder sgu stadig godt, siger Geggo.

Sponsoreret indhold