Geggo til 3D-scanning: Hun ligner storesøster Alba

30-årige Geggo venter sig endnu en pige, så lille Alba på fire år bliver snart storesøster

30-årige Geggo venter sig endnu en pige, så lille Alba på fire år bliver snart storesøster

Foto: Dan Mariegaard

Det var ikke nemt at få lillesøster til at lægge sig ordentligt inden fotografering, da Geggo forleden var forbi Jordemoderhuset på Vesterbro. 

Efter lidt let hoppen på stedet for at få baby placeret, lykkedes det personalet på klinikken at få en såkaldt 3D-scanning af den lille pige. 

Det kunne de lige knap 600.000 følgere af "Bryggen"-datter, Stephanie Karma Salvarli, følge med i på hendes story på Instagram onsdag eftermiddag. 

- Hun kigger seriøst kun ind mod min ryg, ligegyldigt hvad jeg gør, fortalte Geggo, der på det seneste har lidt af en del stærke bækkesmerter, og som var forbi de private jordemodere for også at få en omgang akupunktur. 

Søndag aften krævede den hårde graviditet oven i købet en tur forbi fødemodtagelsen på grund af kraftige plukveer.

Selvom det ikke var nemt at fotografere pigen i maven, så lykkedes det alligevel for Geggo at få et flot 3D-scanningsbillede med hjem til den spændte 4-årige Alba og far Cengiz.

Ligesom Alba glæder sig til at blive storesøster, så er mormor Linse spændt som en fjeder over snart at skulle byde endnu en lille pige velkommen i \

Ligesom Alba glæder sig til at blive storesøster, så er mormor Linse spændt som en fjeder over snart at skulle byde endnu en lille pige velkommen i "Bryggen"-klanen. (Foto: Dan Mariegaard)

Og faktisk kunne det tyde på, at Alba kan se frem til at få en lillesøster, der ligner hende ret meget. 

"Men jeg synes alligevel, jeg kan fornemme læber og næse som Alba. Mon jeg nogensinde får et barn, der ligner mig? Eller er Cengiz’s gener bare for stærke? Bevares, de er da gode, men alligevel," skrev Stephanie Geggo i sin story.

Her kunne man godt ane en smule skuffelse over, at det kommende familiemedlem, ligesom Alba, i højere grad ligner far Cengiz end hende selv.   

View this post on Instagram

Søndag aften måtte jeg lige ind og runde fødemodtagelsen, fordi de plukveer jeg har haft i mange uger, pludselig gjorde lige ondt nok, og faktisk begyndte at føles som rigtige, begyndende veer - lad os være ærlige, det er altså 4 år siden jeg sidst har prøvet at have sådan nogle, så jeg har lidt glemt hvordan starten af dem føles (de slemme glemmer man vist ikke sådan lige, jeg gør ihvertfald ikke😬🤷🏻‍♀️😂) Jeg er altså ikke forfærdeligt følsom med smerte, hvis jeg selv skal sige det - fødte A uden smertelindrende, og har samme planer med lillesøster🙈 Men det gjorde altså nuller-naller i søndags, og better safe than sorry, ikk’... Anyways, så er jeg IKKE på vej i fødsel, og vi ved stadig ikke helt hvorfor mine plukveer føles som de gør - vi fandt derimod ud af at jeg i løbet af ugen skal tjekkes for sukkersyge, og nogle andre ting😅😬 Jeg er bare glad for at hun ikke har besluttet at komme alt for meget før tid - jeg vil gerne liiiige lave hende færdig👶🏻🙏🏼💕

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo) on

Stephanie Karma Salvarli, der i TV3-programmet "Familien fra Bryggen" bedst er kendt som Geggo, fik sin Cengiz i april 2019, da de to sagde ja til hinanden på Kokkedal Slot.

Sammen har de Alba på fire år, og til august altså endnu en lille datter. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close