Geggo til 3D-scanning: Hun ligner storesøster Alba

Mon jeg nogensinde får et barn, der ligner mig, spørger den kommende mor til to med et smil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_15.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det var ikke nemt at få lillesøster til at lægge sig ordentligt inden fotografering, da Geggo forleden var forbi Jordemoderhuset på Vesterbro.

Efter lidt let hoppen på stedet for at få baby placeret, lykkedes det personalet på klinikken at få en såkaldt 3D-scanning af den lille pige.

Det kunne de lige knap 600.000 følgere af "Bryggen"-datter, Stephanie Karma Salvarli, følge med i på hendes story på Instagram onsdag eftermiddag.

- Hun kigger seriøst kun ind mod min ryg, ligegyldigt hvad jeg gør, fortalte Geggo, der på det seneste har lidt af en del stærke bækkesmerter, og som var forbi de private jordemodere for også at få en omgang akupunktur.

Søndag aften krævede den hårde graviditet oven i købet en tur forbi fødemodtagelsen på grund af kraftige plukveer.

Selvom det ikke var nemt at fotografere pigen i maven, så lykkedes det alligevel for Geggo at få et flot 3D-scanningsbillede med hjem til den spændte 4-årige Alba og far Cengiz.

https://imgix.seoghoer.dk/20190410_dm_familien_fra_bryggen_081.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ligesom Alba glæder sig til at blive storesøster, så er mormor Linse spændt som en fjeder over snart at skulle byde endnu en lille pige velkommen i "Bryggen"-klanen. (Foto: Dan Mariegaard)

Og faktisk kunne det tyde på, at Alba kan se frem til at få en lillesøster, der ligner hende ret meget.

"Men jeg synes alligevel, jeg kan fornemme læber og næse som Alba. Mon jeg nogensinde får et barn, der ligner mig? Eller er Cengiz’s gener bare for stærke? Bevares, de er da gode, men alligevel," skrev Stephanie Geggo i sin story.

Her kunne man godt ane en smule skuffelse over, at det kommende familiemedlem, ligesom Alba, i højere grad ligner far Cengiz end hende selv.

Stephanie Karma Salvarli, der i TV3-programmet "Familien fra Bryggen" bedst er kendt som Geggo, fik sin Cengiz i april 2019, da de to sagde ja til hinanden på Kokkedal Slot.

Sammen har de Alba på fire år, og til august altså endnu en lille datter.

Sponsoreret indhold