Geggo raser efter sag: - Vi burde aflive pædofile

(Foto: All Over)

Geggo er både forarget, frustreret og rasende.

Årsagen er det danske retssystem, som i hendes øjne giver en alt for ”lille og fuldstændig til grin” straf til pædofile.

”Familien fra Bryggen”-kvinden, der blev mor til en datter i februar sidste år, kommer nu med en graverende kritik i kølvandet på en sag fra Retten i Nykøbing, hvor en 39-årig mand onsdag blev idømt to og et halvt års fængsel for overgreb mod sin datter, fra hun var to til knap fire år.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

- Jeg er totalt i chok. Hvordan kan det være muligt? Hvordan kan vi i Danmark have et så f… up retssystem at han får så lille og fuldstændig til grin straf?, spørger en rasende og frustreret Geggo i et længere blogindlæg på sin blog.

Geggo er ikke i tvivl om, hvad hun mener, der burde gøres for at beskytte børn mod seksuelle overgreb.

- Hvad skal der til for at vi i Danmark kan få, ligesom de allerede har i USA, en database der offentliggør dømte pædofile med navn, ansigts og bopæl? Vi må og skal da beskytte vores børn.

- Denne mand kommer ud igen inden længe – og jeg kan risikere at stå og smile til ham i Brugsen imens jeg køber ind med min datter. Jeg væmmes ved tanken…, skriver Geggo, der også er tilhænger af en noget mere kontroversiel straf: Nemlig henrettelse.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

- Jeg synes jo så absolut at aflivning i disse tilfælde (hvor personen er dømt) ville være på sin plads, men jeg ved at jeg får smæk for den holdning. Ikke desto mindre er det sådan jeg har det, og den kan ikke ændres. Jeg ved dog at det nok aldrig kommer til at ske – men skal vi ikke sammen kæmpe for en offentlig database hvor (dømte) pædofile offentliggøres? WHO’S WITH ME?, lyder det spørgende fra Geggo på bloggen.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close