Familien fra Bryggen27. april 2020

Geggo og Cengiz fejrer 1-års bryllupsdag: Derfor må hun droppe ringen

I dag fejrer Brygge-parret, at det er et år siden, de blev gift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I dag - den 27. april - er det præcis et år siden, Geggo og Cengiz blev gift ved et overdådigt bryllup på Kokkedal Slot.

Og "Familien fra Bryggen"-parret, der venter deres andet barn til august, fejrer naturligvis papirbryllup ved at poste rørende kærlighedserklæringer til hinanden på Instagram.

Artiken fortsætter under billedet.

28-årige Cengiz åbner ballet med et foto fra den store dag:

- 1 års bryllupsdag med min skønne kone i dag! Jeg føler slet ikke der allerede er gået et år! Husker den dag som var det igår! Det var virkelig en af de bedste dage i mit liv. Tak for det bedste år Geggo og tak for dig min skat. Elsker dig, skriver han til bryllupsbilledet.

Og Geggo, der netop er fyldt 30, gengælder med en lignende kærlighedserklæring:

Artiklen fortsætter under billedet.

- Idag kan vi fejre ét år som Hr. Og Fru Salvarli. And nothing has changed - han er stadig ligeså dejlig, ligeså kærlig, ligeså pisse irriterende og ligeså meget mit livs kærlighed som han altid har været. Og er du vimmer en weekend vi havde! Tak for kærligheden, tak for din evige loyalitet, dit venskab og ikke mindst for at vi sammen skabte et bryllup beyond my dreams. Tror alle der var med kan skrive under på det var helt igennem magisk. Jeg elsker dig forevigt, Hr. Salvarli, skriver den gravide realitystjerne på sin Instagram.

På sin Instagram story viser Geggo, at parrets startede med at fejre dagen med lækker, hjemmelavet brunch.

Geggo, der er lidt over halvvejs i sin graviditet, afslører også, at hun snart må smide sin forlovelsesring. Hendes fingre er allerede så hævede, at hun snart ikke kan bære sin imponerende diamantring længere:

- Må købe en fin kæde til, når det går helt bananas, skriver hun på sin Instagram story.

Sponsoreret indhold